Παρέα με Ντάνι Ντε Βίτο και Μαρκ Ράφαλο ο Ομπάμα στο Μπρόντγουεϊ! (pics)

Gazzetta team
Παρέα με Ντάνι Ντε Βίτο και Μαρκ Ράφαλο ο Ομπάμα στο Μπρόντγουεϊ! (pics)
Το πλήθος χειροκρότησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, που συνοδευόταν από την μεγάλη του κόρη Μαλία

πανεμφανίστηκε μετά τις διακοπές του ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση του δημοφιλούς κωμικού Ντάνι ντε Βίτο, παρέα με την μεγάλη του κόρη Μαλία.

Πατέρας και κόρη έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσουν την παράσταση «The Price», όπου εκτός του Ντε Βίτο, πρωταγωνιστούν ο Mark Ruffalo, ο Tony Shalhoub και η Jessica Hecht. Μετά την παράσταση επισκέφθηκαν τους ηθοποιούς στα καμαρίνια και φωτογραφήθηκαν μαζί τους γελαστοί.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, η κόρη του Μαλία και οι πρωταγωνιστές της παράστασης - Μπροστά ο αγνώριστος Ντάνι Ντε Βίτο


Αμέσως μετά, βγαίνοντας από το θέατρο και πριν μπουν στην μαύρη λιμουζίνα που τους περίμενε, απωθεώθηκαν από τους συγκεντρωμένους.

Στο έργο «The Price», ένα από τα κλασικά του Άρθουρ Μίλερ, ένας αστυνομικός αισθάνεται ότι έχασε τη ζωή του, ενώ φρόντιζε τον ηλικιωμένο πατέρα του. Τώρα εκείνος και ο αδερφός του, με τον οποίο έχουν πια αποξενωθεί, πρέπει να επανενωθούν για να ξεπουλήσουν την περιουσία του πατέρα τους.





Ο Ομπάμα, κατά την διάρκεια της προεδρίας του παρακολούθησε αρκετές παραστάσεις στο Μπρόντογουεϊ, όπως "Hamilton," "A Raisin in the Sun," "Joe Turner's Come and Gone," "Memphis," "Kinky Boots," "Spider-Man: Turn Off the Dark," "Sister Act," "The Trip to Bountiful," "Motown the Musical" και "The Addams Family."



Πηγή: protothema.gr