Έκκληση της Αστυνομίας για να βρεθεί οδηγός ΙΧ που χτύπησε θανάσιμα πεζό

Gazzetta team
Έκκληση της Αστυνομίας για να βρεθεί οδηγός ΙΧ που χτύπησε θανάσιμα πεζό
Από τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία εκτιμάται ότι το όχημα που εγκατέλειψε είναι μάρκας OPEL ASTRA, μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί

Πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή της Λεωφόρο Κηφισίας και της οδού Αθηνάς στην Κηφισιά και στην κατεύθυνση από Μαρούσι προς Εκάλη με θύμα έναν άντρα περίπου 50 ετών -πιθανόν άστεγο- αναζητά η Τροχαία. Το δυστύχημα έγινε στις 13 Φεβρουαρίου στις 04.35 τα ξημερώματα.

Αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας, με οδηγό επίσης αγνώστων στοιχείων παρέσυρε πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πεζού, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο έως τις 19 Φεβρουαρίου οπότε και εξέπνευσε. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται πιθανόν για άστεγο άνδρα, ηλικίας περίπου -50-ετών, αναστήματος -1,70- μέτρων, αδύνατου περί τα -65- κιλά, μελαχρινού με μακριά σγουρά μαλλιά και μούσι. Φορούσε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Από τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία εκτιμάται ότι το όχημα που εγκατέλειψε είναι μάρκας OPEL ASTRA, μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του άγνωστου οχήματος και του οδηγού αυτού, όπως επίσης στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θανόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς στο τηλέφωνο 210-6256430.

Πηγή: protothema.gr