Έστελναν χασίς με το ΚΤΕΛ από την Αθήνα στην Καβάλα

Gazzetta team
Έστελναν χασίς με το ΚΤΕΛ από την Αθήνα στην Καβάλα
Στον σταθμό του ΚΤΕΛ Καβάλας, συνελήφθησαν μόλις αποβιβάστηκαν ένας αλλοδαπός μαζί με έναν 31χρονο Έλληνα και δυο 25χρονες Ελληνίδες που είχαν μαζί τους τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 603,2 γραμμαρίων

Τα συχνά ταξίδια ενός 29χρονου Αλβανού από την Καβάλα στην Αθήνα και πάλι πίσω με υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της μακεδονικής πόλης που άρχισαν να τον «ξεψαχνίζουν».

Έτσι, δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι από το τέλος Οκτωβρίου προμηθευόταν ναρκωτικά από ένα κύκλωμα στην πρωτεύουσα και τα μετέφερε με τη βοήθεια συνεργών του στην Καβάλα όπου τα διακινούσε μαζί με έναν 41χρονο Έλληνα. Όταν ταυτοποιήθηκαν και τέθηκαν υπό παρακολούθηση όσοι κινούνταν στο περιβάλλον του, οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Στον σταθμό του ΚΤΕΛ Καβάλας, συνελήφθησαν μόλις αποβιβάστηκαν από υπεραστικό λεωφορείο ο αλλοδαπός μαζί με έναν 31χρονο Έλληνα και δυο 25χρονες Ελληνίδες που είχαν μαζί τους τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 603,2 γραμμαρίων. Αμέσως μετά, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας ακινητοποιήθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 41χρονος διακινητής, ένας ακόμη Έλληνας ηλικίας 34 χρόνων και ένας 31χρονος Αλβανός οι οποίοι είχαν μαζί τους δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 3,5 γραμμαρίων.

Μαζί με το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν στα σπίτια των δραστών άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,7 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά 140 ευρώ, 4 εισιτήρια τραίνου και υπεραστικού λεωφορείου και εννέα κινητά. Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας που τους άσκησε δίωξη για αγορά, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Πηγή: protothema.gr