Απαξιώνει τον Φίλη ο Καμμένος: Έχουμε σοβαρότερα θέματα

Gazzetta team
Απαξιώνει τον Φίλη ο Καμμένος: Έχουμε σοβαρότερα θέματα
«Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον πρωθυπουργό» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον πρωθυπουργό» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τις θέσεις του Νίκου Φίλη.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπλόκαραν τον κ. Φίλη όταν μίλησε για τη γενοκτονία των Ποντίων και όταν επιτέθηκε στην Εκκλησία. «Ήρθε σε σύγκρουση με τον ποντιακό ελληνισμό και με την Εκκλησία» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Εμείς θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές».

Ανέβασε μάλιστα τους τόνους λέγοντας ότι αν ο κ. Φίλης θέλει “συνεργασία με τα βρώμικα, εάν λέει ότι θέλει να πάει να βρει τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Λοβέρδο, χαλάλι του, ας βγάλουν και τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή να γίνουν μια ωραία παρέα”.

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της απομάκρυνσης του κ. Φίλη από το υπουργείο ο κ. Καμμένος είπε ότι ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που ουσιαστικά παρενέβη και έκλεισε το θέμα πριν ανοίξει, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν κάνει μια συμφωνία αρχών και δεν θα κάνουν πίσω από τις κόκκινες γραμμές τους σε ιδεολογικό επίπεδο, στέλνοντας όμως παράλληλα μήνυμα πως “όσοι ονειρεύονται λήξη της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ”, ότι “θα ονειρεύονται μέχρι το 2019 και μπορεί και αργότερα”.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και χθες ο Νίκος Φίλης έβαλε στο στόχαστρο του τον Πάνο Καμμένο. Επικαλούμενος αξιολογήσεις ανώτατου στελέχους του Υπουργείου Άμυνας εξέφρασε άκρως αντίθετες θέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αναφορικά με την αγορά των πολεμικών αεροσκαφών F-35.

Υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν είναι συμβατά με τις ανάγκες της χώρας, αλλά έριξε νέα βολή κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούμε την ίδια στιγμή που δεν έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια να ξοδεύουμε 3,5 δις για την προμήθεια αχρειάστων πολεμικών αεροσκαφών.


Πηγή: thetoc.gr