Η βασίλισσα Ελισάβετ βράβευσε τον προσωπικό κομμωτή της! (pic & vids)

Gazzetta team
Η βασίλισσα Ελισάβετ βράβευσε τον προσωπικό κομμωτή της! (pic & vids)
Ο 55χρονος κομμωτής της βασίλισσας Ελισάβετ την χτενίζει δύο φορές την εβδομάδα και την ακολουθεί πάντα στα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να έκλεισε τα 90 της χρόνια τον περασμένο Απρίλιο, αλλά πάντα στις επίσημες εμφανίσεις της είναι κομψή και τα μαλλιά της άψογα χτενισμένα. Υπεύθυνος για την περιποίηση της κόμης της Βρετανίδας βασίλισσας είναι ο πιστός κομμωτής της Ίαν Καρμάικλ, ο οποίος επί 19 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της, χωρίς ποτέ να αφήσει να διαρρεύσουν στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες για την βασίλισσα.



Ο 55χρονος κομμωτής, που στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «είναι η αγαπημένη του πελάτισσα και έχει υπέροχα μαλλιά», χτενίζει την «αειθαλή» Ελισάβετ δύο φορές την εβδομάδα και την ακολουθεί σε όλες τις κατοικίες της εντός της χώρας αλλά και στα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της στον έμπιστο κομμωτή της, την Πέμπτη τον βράβευσε σε τελετή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και τον έχρισε μέλος του Βασιλικού Βικτοριανού Τάγματος, το οποίο δημιουργήθηκε το 1896 από την βασίλισσα Βικτωρία και έχει πέντε βαθμίδες, που αντιπροσωπεύουν ισάριθμα επίπεδα υπηρεσιών στον θεσμό της μοναρχίας.



Ο Ίαν Καρμάικλ έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι διστακτική στην ιδέα να αλλάξει το χτένισμά της και έχει υποστηρίξει ότι οι γυναίκες που μεγαλώνουν δεν είναι απαραίτητο να κόβουν τα μαλλιά τους, αν αυτά είναι υγιή και σε καλή κατάσταση.



Ο βασιλικός κομμωτής δεν παρέχει τις υπηρεσίες του μόνο στην Ελισάβετ, αλλά και σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο ίδιος, επιμελήθηκε τα χτενίσματα αρκετών γαλαζοαίματων στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον καθώς και στον γάμο της κόρης της πριγκίπισσας Άννας, της Ζάρα Φίλιπς, που το 2011 παντρεύτηκε τον παίκτη του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ.

Πηγή: protothema.gr