H Κate Upton αποκάλυψε πότε δεν κάνει σεξ (pics & vid)

Gazzetta team
H Κate Upton αποκάλυψε πότε δεν κάνει σεξ (pics & vid)
Το μπέιζμπολ... ανάμεσά τους. «Πριν από κάθε παιχνίδι δεν κάνουμε σεξ ποτέ. Έχω παρατηρήσει πως αν παίξει πολύ καλά, δεν έχει σεξ ούτε μετά γιατί είναι πολύ κουρασμένος» αποκάλυψε η Kate για τον 34χρονο Justin.

Υπάρχουν πολλοί άντρες -για να μην πούμε όλοι- που ονειρεύονται πώς θα ήταν να είχαν την Kate Upton στο κρεβάτι τους. Ο αρραβωνιαστικός όμως της 24χρονης καλλονής και παίκτης του μπέιζμπολ, Justin Verlander, δεν φαίνεται να απολαμβάνει όσο θα ήθελε το σεξ με την αγαπημένη του... Ο λόγος; Το επάγγελμά του.

Η ξανθιά σεξοβόμβα το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε στην εκπομπή «On Watch What Happens Live» και προχώρησε σε αρκετά προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με τη σεξουαλική της ζωή. Όπως η ίδια είπε πριν από κάθε αγώνα και πολλές φορές και μετά, οι δυο τους δεν επιτρέπεται να κάνουν σεξ μιας και ο 34χρονος παίκτης της «Detroit Tigers» χρειάζεται πολλή ενέργεια σε κάθε παιχνίδι την οποία απαγορεύεται να ξοδεύει στο... κρεβάτι με την Upton.

«Πριν από κάθε παιχνίδι δεν κάνουμε σεξ ποτέ. Έχω παρατηρήσει πως αν παίξει πολύ καλά, δεν έχει σεξ ούτε μετά γιατί είναι πολύ κουρασμένος» αποκάλυψε η Kate για τον 34χρονο Justin.

Το ζευγάρι είναι μαζί έξι χρόνια και αρραβωνιάστηκαν πέρυσι.



Πηγή: protothema.gr