Ανήλικος διέρρηξε το κυλικείο δημοτικού σχολείου

Gazzetta team
Ανήλικος διέρρηξε το κυλικείο δημοτικού σχολείου
Τουλάχιστον επί ένα μήνα δρούσε ο ανήλικος που συνελήφθη από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έσπασε μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του το παράθυρο του κυλικείου ενός Δημοτικού σχολείου για να κλέψουν εμπορεύματα και χρήματα.

Ήδη εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις κλοπές που είχε διαπράξει και η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται.

Όταν συνελήφθη ο 17χρονος Έλληνας, βρέθηκαν στο σπίτι του τα μετρητά ύψους 807 ευρώ και μέρος από τα εμπορεύματα αξίας 300 ευρώ και το ηλεκτρολογικό υλικό αξίας 150 ευρώ, που είχε αρπάξει στις κλοπές που διέπραξε από τις 27 Ιανουαρίου. Μάλιστα, είχε πουλήσει κάποια κλοπιμαία σε έναν 39χρονο Έλληνα, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που περιλαμβάνει και τον 39χρονο με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα καφενείο στην πόλη της Ρόδου έβαλε στο στόχαστρό του ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος το διέρρηξε και άρπαξε από μέσα διάφορα ηλεκτρικά είδη. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν στην κατοικία του αστυνομικοί της Ασφάλειας και αποδόθηκαν στον δικαιούχο κι έτσι ο διαρρήκτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Την στιγμή που επιχειρούσαν να κλέψουν μια μοτοσικλέτα έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην πόλη των Ιωαννίνων, συνελήφθησαν από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή δυο Έλληνες ηλικίας 34 και 30 χρόνων. Στην κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκαν έξι ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων του άσκησε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών, εκτός από αυτή για απόπειρα κλοπής που απήγγειλε και στους δυο.

Πηγή: protothema.gr