O Μάιλο Γιαννόπουλος άκουσε επιτέλους αυτό που του αξίζει (vid)

Gazzetta team
O Μάιλο Γιαννόπουλος άκουσε επιτέλους αυτό που του αξίζει (vid)
Ένα ηχηρό “άντε γα@@@@@” εισέπραξε από έναν συνομιλητή του ο εκκεντρικά προκλητικός Μάιλο Γιαννόπουλος, τέως διευθυντής της ιστοσελίδας Breitbart.

Ένα ηχηρό “άντε γα@@@@@” εισέπραξε από έναν συνομιλητή του ο Μάιλο Γιαννόπουλος, τέως διευθυντής της ιστοσελίδας Breitbart.

Ο αμερικανός κωμικός Λάρι Ουίλμορ παρευρέθηκε μαζί με τον Γιαννόπουλο στην εκπομπή του Μπιλ Μάερ και σε κάποιο σημείο η συζήτηση έφτασε στο γεγονός που αμαύρωσε ακόμη περισσότερο την -ήδη μουτζουρωμένη- περσόνα του γνωστού (αλλά για όλους τους λάθος λόγους) Γιαννόπουλος.

Κατά την διάρκεια μιας ομιλίας του, πριν λίγο καιρό, στο πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, ενώπιον εκατοντάδων φοιτητών, ο Γιαννόπουλος έδειξε στο video wall την φωτογραφία ενός από τους παρευρισκομένους, λοιδορώντας τον επειδή είναι τρανσέξουαλ.

Τον “κρέμασε στα μανταλάκια” δηλαδή, κάνοντας τον ρεζίλι -κατά την προσφιλή του τακτική να προσβάλλει άκριτα ανθρώπους.

“Έχεις μια συνήθεια να γενικεύεις καταστάσεις ή στατιστικές με συγκεκριμένες κατηγορίες πληθυσμού”, του λέει ο Ουίλμορ.

“Ναι, γιατί οι τρανσέξουαλ είναι, με δυσανάλογο τρόπο, αναμεμειγμένα σε σεξουαλικές επιθέσεις κατά άγνωστων. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια ψυχιατρική διαταραχή”, του απαντάει ο Μάιλο.

“Αυτό που λες είναι το ίδιο επιχείρημα που έλεγαν στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους: πως είναι ψυχολογικά διαταραγμένοι”, αντιτείνει ο Ουίλμορ.

“Ίσως και να είναι έτσι. Εγώ τουλάχιστον νιώθω διαταραγμένος”, τονίζει ο Μάιλο.

“Εσύ. Οι υπόλοιποι γκέι γύρω σου όμως δεν νιώθουν έτσι”, απαντάει ο Ουίλμορ.

Κι όταν στη συνέχεια παρεμβαίνει στο θέμα ένας άλλος πανελίστας, ο απόστρατος αξιωματικός του Αμερικάνικου Ναυτικού Μάλκομ Νανς, ο Γιαννόπουλος λέει στον Μαερ “γιατί καλείς στις εκπομπές σου πάντα τους χειρότερους ανθρώπους; Είναι τόσο ηλίθιοι!”

Ποιος είδε τον Ουίλμορ και δεν τον φοβήθηκε: “άντε γα@@@@@”, γυρνάει και λέει στον Μάιλο. “Αν σου φαίνεται ηλίθιο αυτό που είπε ο Νανς, τότε δεν άκουσες ούτε μια λέξη απ' ότι είπε γιατί μπορεί εύκολα να σε ξεφτιλίσει κι εσένα, θλιβερό Αγγλάκι”.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη ο Γιαννόπουλος παραιτήθηκε από το διαδικτυακό ιστότοπο Breitbart, τον οποίο διηύθυνε.

Αυτή η εξέλιξη ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά από αρνητικές συνέπειες για την καριέρα του εκκεντρικού αρθρογράφου μετά τις δηλώσεις του περί παιδοφιλίας.


Πηγή: thetoc.gr