Η Τζένα Τζέιμσον άλλαξε! Πλέον υποστηρίζει την Κου Κλουξ Κλαν και τον Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Η Τζένα Τζέιμσον άλλαξε! Πλέον υποστηρίζει την Κου Κλουξ Κλαν και τον Τραμπ (pics)
Παράτησε το πορνό και... πολιτικοποιήθηκε: Η Τζένα Τζέιμσον υποστηρίζει την Κου Κλουξ Κλαν και κατηγορεί τους μουσουλμάνους

Η νοικοκυροσύνη φαίνεται πως… σάλεψε το μυαλό της Τζένα Τζέιμσον που χρησιμοποίησε ρητορική μίσους και επιτέθηκε στους μουσουλμάνους υπερασπιζόμενη ταυτόχρονα την Κου Κλουξ Κλαν.

«Επαναλάβετε μετά από εμένα… Μουσουλμανικές συμμορίες βιαστών» έγραψε χθες στο Twitter η Τζέιμσον και πόσταρε ένα λινκ από ιστοσελίδα που μετέδιδε πως μια μητέρα στη Σουηδία βιάστηκε ομαδικά.

Αργότερα επανήλθε δικαιολογώντας την απόφαση της να προβεί σε αυτό το σχόλιο: «Δεν τους μισώ… Διαφωνώ μαζί τους ριζικά σχεδόν με όλα όσα πρεσβεύουν και δεν φοβάμαι να εκφράσω την γνώμη μου. Διαφωνώ με το να ακολουθείς μία ιδεολογία που επιτάσσει την κακοποίηση των γυναικών, τις δολοφονίες των γκέι, την κλειτοριδεκτομή, την περιτομή και δολοφονεί τους αποστάτες. Ακόμα και οι μουσουλμάνοι που δεν είναι φανατικοί πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ποινικό αδίκημα, η πολυγαμία είναι ο κανόνας και οι γυναίκες θεωρούνται ζώα. Να συνεχίσω;»

Η Τζένα Τζέιμσον συνέκρινε τους μουσουλμάνους με την Κου Κλουξ Κλαν ρωτώντας αν έχουν διαπράξει τρομοκρατικές επιθέσεις: «Η ΚΚΚ πιστεύει σε μια θρησκεία που επιτάσσει την δολοφονία των αποστατών; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε ένα μέλος της να ανατινάζετε;». Τα σχόλια της για την Κου Κλουξ Κλαν προκάλεσαν την αντίδραση χρηστών του Twitter που σχολίασαν ότι υποστηρίζει την οργάνωση εκείνη απάντησε: «Ναι και δόξα τον Θεό όλοι τους κάθε άλλο παρά εξαφανίστηκαν και οδηγήθηκαν στην αφάνεια, όχι χάρη στους δημοκρατικούς που τους δημιούργησαν».

Αργότερα… ξεσάλωσε στο Twitter απαντώντας σε χρήστες πως είναι Εβραία, υποστηρίζοντας πως το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα της Μέσης Ανατολής που είναι αποδεκτοί οι ομοφυλόφιλοι. Πάντως από την σελίδα της στο Twitter διαπιστώνει κανείς τι πρεσβεύει και υποστηρίζει ενώ μάλιστα λέει πως ο Μίλο Γιαννόπουλος είναι άξιος πρεσβευτής της γενιάς του.

Και μάλλον φαίνεται ότι υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ:

Πηγή: Koolnews.gr