Ζευγάρι στην Σπάρτη άνοιγε μαγαζιά και οχήματα

Gazzetta team
Ζευγάρι στην Σπάρτη άνοιγε μαγαζιά και οχήματα
Από τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί, εξακρίβωσαν ότι ο 35χρονος και η 33χρονη συνεργός του ήταν οι δράστες τριών διαρρήξεων σε καταστήματα και μιας ακόμη σε ένα γραφείο

έλος στην δράση ενός ζευγαριού Ελλήνων που είχαν διαπράξει μέσα σε πέντε βράδια τουλάχιστον δέκα διαρρήξεις και απόπειρες σε καταστήματα, γραφεία και οχήματα στην Σπάρτη, έβαλαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας που τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν στα όρια του αυτοφώρου.

Από τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί, εξακρίβωσαν ότι ο 35χρονος και η 33χρονη συνεργός του ήταν οι δράστες τριών διαρρήξεων σε καταστήματα και μιας ακόμη σε ένα γραφείο, ενώ είχαν “ανοίξει” και δύο οχήματα και είχαν αποπειραθεί να παραβιάσουν άλλα τρία μαγαζιά και ένα γραφείο. Συνολικά, είχαν αρπάξει χρήματα, φορητούς υπολογιστές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του ζευγαριού, βρέθηκαν και 27 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης που άσκησε σε βάρος τους,δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν τυχόν εμπλέκονται και σε άλλα αδικήματα.

Πηγή: protothema.gr