Οι 5 μύθοι για το πορνό που δεν ισχύουν (pics)

Gazzetta team
Οι 5 μύθοι για το πορνό που δεν ισχύουν (pics)
Πόσα από αυτά που νόμιζες πως ξέρεις αποδεικνύονται λάθος;

Ο κόσμος της βιομηχανίας πορνό παρουσιάζει μία εικονική πραγματικότητα. Νομίζεις πως γνωρίζεις τα πάντα; Μέγα λάθος!

Πού βρίσκεται η αλήθεια και πού ο μύθος;

Τι ισχύει και πόσα από αυτά που επιμένουμε να πιστεύουμε είναι τεράστιες ανακρίβειες;

Μύθος Νο1: Όλοι οι άνδρες ηθοποιοί είναι προικισμένοι

«Δεν έχουν όλοι οι ηθοποιοί τεράστιο πέος», σχολιάζει η Σάντρα Ιβ, διευθύντρια παραγωγής ταινιών πορνό και σχεδιάστρια κόμικς. «Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι στις επιτυχημένες ταινίες πάντα υπάρχει κάποιος που έχει πολύ μεγάλο μόριο, καθώς πουλάει πολύ, όπως και οι ωραίοι πισινοί. Ωστόσο, πολλές φορές σε μία ταινία εμφανίζονται διάφοροι άνδρες και αρκετοί από αυτούς έχουν πέος μεσαίου μεγέθους. Με 17 εκατοστά θεωρούνται επαρκείς».

Μύθος Νο2: Όλοι οι οργασμοί είναι προσποιητοί

Αυτός είναι ένας μύθος κατά το ήμισυ. «Πολλές φορές οι ηθοποιοί φτάνουμε σε οργασμό, αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο σκηνοθέτης έχει αποφασίσει σε ποιο σημείο πρέπει να συμβεί αυτό και προφανώς δεν συμπίπτει με την στιγμή που περνάμε καλύτερα, μπορεί να είναι πριν ή μετά. Εγώ για παράδειγμα στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι τόσο εκδηλωτική. Κατά κάποιο τρόπο υπερβάλω επειδή παίζω σε ταινία», εξομολογείται η πρωταγωνίστρια Σοφία Έβανς.

Μύθος Νο3: Μόνο οι άνδρες βλέπουν πορνό

Λοιπόν όχι. Βλέπουν και οι γυναίκες αν και το αρνούνται.

«Βλέπουν πολλές γυναίκες. Η αλλαγή έγινε όταν απέκτησαν την δυνατότητα να βλέπουν πορνό στο ίντερνετ. Υπάρχουν πολλές επιλογές από βίντεο που χαρακτηρίζονται σοφτ πορνό μέχρι βίντεο για όλα τα γούστα. Έτσι οι γυναίκες επιλέγουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο και έχουν γίνει καταναλώτριες της βιομηχανίας πορνό», δήλωσε η Σάντρα.

Μύθος Νο4: Στα γυρίσματα γίνονται… όργια

Πολλοί φαντάζονται πως στα γυρίσματα της όλοι κάνουν σεξ με όλους, απλά και μόνο για ευχαρίστηση. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει. Για τις σκηνές, όμως, δεν γίνονται πρόβες με άτομα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Συμμετέχουν μόνο όσοι βρίσκονται μπροστά από αυτές.

«Είναι διασκεδαστικό αλλά πρέπει να ακολουθούμε τις εντολές του σκηνοθέτη. Είσαι επαγγελματίας και δεν βρίσκεσαι στα γυρίσματα για να κάνεις σεξ ακατάπαυστα. Πολλές φορές όταν σταματάμε το γύρισμα μίας σκηνής δεν έχουμε καταλάβει τι μας έχει συμβεί. Δουλεύουμε ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη και πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του», σχολιάζει η πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, Σοφία Έβανς.

Μύθος Νο5: Οι γυναίκες ηθοποιοί έχουν πολλές σχέσεις

«Το περιστασιακό σεξ είναι πιθανό, αλλά η διατήρηση σταθερής σχέσης δύσκολη. Σκεφθείτε πως είναι μία σκληρή δουλειά που απαιτεί και πολλά ταξίδια. Έχω πολλές φίλες που έχουν προβλήματα για αυτό γιατί η διατήρηση μακροχρόνιας σχέσης με αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολη υπόθεση», παραδέχεται η Έβανς.

Λοιπόν, μήπως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτό που πιστεύαμε;

Πηγή: Koolnews.gr