44χρονη που σκότωσε την ξαδέρφη της σε... εξορκισμό!

Gazzetta team
44χρονη που σκότωσε την ξαδέρφη της σε... εξορκισμό!
Η 41χρονη άρχισε να μιλάει μόνη της και να αυτοτραυματίζεται - Οι υπόλοιποι θεώρησαν ότι "είχε καταληφθεί από δαίμονες" και αποφάσισαν να την εξορκίσουν για "να διώξουν τον διάβολο" - Η γυναίκα πέθανε από ασφυξία, αφού "της ασκήθηκε πίεση στο στήθος" και την χτύπησαν στον λαιμό

Μια 44χρονη Νοτιοκορεάτισσα καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 6 ετών από γερμανικό δικαστήριο για τον θάνατο της εξαδέλφης της κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού, το 2015.

Το δικαστήριο της Φραγκφούρτης χαρακτήρισε "τραγικό γεγονός" το μαρτύριο του θύματος, μιας γυναίκας 41 ετών. Οι συγγενείς της την είχαν κλείσει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, την είχαν δέσει στο κρεβάτι, την χτυπούσαν και της προκαλούσαν ασφυξία επί δύο ώρες, στις 5 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 44χρονη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον εξορκισμό και είχε "δικαίωμα ζωής και θανάτου" πάνω στην εξαδέλφη της. Μάλιστα εκείνη ήταν που της είχε βάλει στο στόμα ένα πανί και μια κρεμάστρα.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινές φυλάκισης ενάμιση και δύο ετών με αναστολή στον γιο και την κόρη της 44χρονης, στον γιο του θύματος και σε έναν άλλο εξάδελφο, ηλικίας 16 ετών.

Ενώ βρίσκονταν και οι έξι στο ξενοδοχείο, μέσα στη νύχτα η 41χρονη άρχισε να μιλάει μόνη της και να αυτοτραυματίζεται. Οι υπόλοιποι θεώρησαν ότι "είχε καταληφθεί από δαίμονες" και αποφάσισαν να την εξορκίσουν για "να διώξουν τον διάβολο". Η γυναίκα πέθανε από ασφυξία, αφού "της ασκήθηκε πίεση στο στήθος" και την χτύπησαν στον λαιμό.

"Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο" είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους η εισαγγελέας Νάντια Νίζεν μετά τη σύλληψη των υπόπτων.


Πηγή: protothema.gr