Ανήλικη Αμερικανίδα γέννησε και πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι επειδή πανικοβλήθηκε!

Gazzetta team
Ανήλικη Αμερικανίδα γέννησε και πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι επειδή πανικοβλήθηκε!
Η έφηβη «πανικοβλήθηκε» και έριξε το μωράκι της από το παράθυρο του υπνοδωματίου της πριν ενημερώσει τη μητέρα της για το τι είχε κάνει.

Η 16χρονη Antonia Lopez παραδέχτηκε πως σκότωσε το νεογέννητο κοριτσάκι της πετώντας το από το παράθυρο του σπιτιού της, επειδή… πανικοβλήθηκε. Το μωρό δεν επέζησε από την πτώση από τον δεύτερο όροφο.

Η νεαρή από τη Νεμπράσκα ήταν 7 μηνών έγκυος όταν γέννησε και κατά τη διάρκεια του τοκετού έστελνε μηνύματα στον πατέρα του μωρού, μέσω snapchat.

«Μωρό μου, έχω συσπάσεις. Πονάω πολύ. Θέλω να σταματήσουν» έγραψε στα πρώτα της μηνύματα. Λίγα λεπτά αργότερα, ένα ανατριχιαστικό μήνυμα: «Απέβαλα. Ήταν κοριτσάκι παρεμπιπτόντως».

Η Antonia Lopez, που γέννησε κρυφά, του έστειλε και άλλο μήνυμα αργότερα: «Μωρό μου μπορούμε να προσπαθήσουμε ξανά αν θέλεις ακόμα να είσαι μαζί μου».

Η έφηβη «πανικοβλήθηκε» και έριξε το μωράκι της από το παράθυρο του υπνοδωματίου της πριν ενημερώσει τη μητέρα της για το τι είχε κάνει. Ήταν η μητέρα της που βρήκε το νεογέννητο μωράκι και κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει το περιστατικό.

Τώρα η 16χρονη είναι αντιμέτωπη με το δικαστήριο, που ορίστηκε για τις 24 Μαρτίου.

Πηγή: protothema.gr