Δημήτρης Καμμένος: Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει τους ΑΝΕΛ

Gazzetta team
Δημήτρης Καμμένος: Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει τους ΑΝΕΛ
Μετά τις δηλώσεις Φίλη για σύμπλευση με την Δημοκρατική Συμπαράταξη - «Ήρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο και του είπα, δεν γίνεται... Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και να τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν» λέει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά το νέο "χτύπημα" του τέως υπουργού Παιδείας, ο οποίος, σε συνέντευξή του, επιμένει στη σύμπλευση με το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι οι λόγοι συνυπάρξης με το κόμμα του Πάνου Καμμένου έχουν "ξεθωριάσει".

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και εκφράζοντας το σύνολο -όπως ανέφερε- της ΚΟ των ΑΝΕΛ, είπε: "Εγώ θέλω απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να μας πούνε τι θέλουν, διότι έχουμε ρίξει πολλή δουλειά και ιδρώτα. Δεν θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το υπονοούμενο».

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι δηλωσεις Φίλη έχουν προκαλέσει "προβληματισμό ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και, πριν κάνω αυτές τις δηλώσεις, ήρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο (σ.σ. Καμμένο) και του είπα, δεν γίνεται. Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και να τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν».

«Η δήλωση του κ. Φίλη με προσβάλλει πάρα πολύ ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα, αλλά και όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που έχουμε στηρίξει την κυβέρνηση και έχουμε βάλει πλάτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η σιγή αυτές τις μέρες και δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβε και ίδιος τι είπε. Εδώ γίνεται χαμός με την αξιολόγηση και εμείς ασχολούμαστε με τα βρώμικα του Φίλη» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr