Οι τεράστιες ποσότητες φαγητού που θα καταναλώσουν οι Αμερικάνοι κατά τη διάρκεια του Super Bowl (vid)

Gazzetta team
Οι τεράστιες ποσότητες φαγητού που θα καταναλώσουν οι Αμερικάνοι κατά τη διάρκεια του Super Bowl (vid)
Από το μεγαλύτερο αθλητικό τηλεοπτικό γεγονός της Αμερικής δεν θα μπορούσε να λείπει ασφαλώς και το φαγητό! Ή για την ακρίβεια, οι τεράστιες ποσότητες φαγητού

Το Super Bowl είναι αναμφισβήτητα ένα τα μεγαλύτερα αθλητικά, και μη, γεγονότα της χρονιάς για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου σπάνε κάθε ρεκόρ όχι μόνο σε χρήματα που δαπανήθηκαν για την παραγωγή τους, αλλά και για την αγορά του απαραίτητου τηλεοπτικού χρόνου σε μια τέτοια βραδιά.

Το Super Bowl κάθε χρόνο σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ σαν έθιμο πια, είναι και η εμφάνιση τεράστιων super star, οι οποίοι με τα τραγούδια τους διασκεδάζουν το κοινό κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Σε μια τέτοια διοργάνωση ασφαλώς και δε θα μπορούσε να λείπει το φαγητό. Άλλωστε όλα τα θετικά γεγονότα του πλανήτη τα έχουμε συνδυάσει με φαγητό μπροστά στην τηλεόραση. Μόνο που στο Super Bowl, οι ποσότητες φαγητού που θα καταναλωθούν ξεπερνάνε κάθε φαντασία.

Κρατιέστε;

Λοιπόν, θα καταναλωθούν περίπου 5 εκατομμύρια κιλά πατατάκια, 12 εκατομμύρια κομμάτια πίτσα και 1,3 διεκατομμύρια τόνοι φτερούγες κοτόπουλου, θα πιούν 52 εκατομμύρια μπίρες, θα φάνε περίπου 4 εκατομμύρια κιλά tortilla chips.

Οι θερμίδες που θα πάρουν οι Αμερικανοί κατά τη διάρκεια του τελικού έχουν υπολογιστεί περίπου σε 2000!

Πραγματικά τρομακτικα νούμερα!

Και μην ξεχνάτε! To Super Bowl 51 LIVE στο Hard Rock Cafe Athens!