Τούρκος βουλευτής απειλεί με πόλεμο για τα Ίμια!

Gazzetta team
Τούρκος βουλευτής απειλεί με πόλεμο για τα Ίμια!
Προκλητικοί εξακολουθούν να εμφανίζονται οι Τούρκοι, λίγες ώρες μετά το διάβημα διαμαρτυρίας της ελληνικής πλευράς για τις παραβιάσεις που ακολούθησαν τη ρίψη στεφάνου στην περιοχή των Ιμίων από τον Πάνο Καμμένο.

Ο Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, βουλευτής Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του προέδρου Ερντογάν, απείλησε με ανάρτησή του στο Twitter την Ελλάδα με πόλεμο: «Προειδοποιώ την Ελλάδα: Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Καρντάκ (σ.σ.: τουρκική ονομασία για τα Ίμια) γιατί θα σας χτυπήσουμε», έγραψε.

Ο εν λόγω βουλευτής είχε αναφερθεί και χθες στο ζήτημα με ανάλογες αναρτήσεις: «Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Ίμια, αλλά επειδή ο ανόητος επικεφαλής του ναυτικού τότε φοβήθηκε δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η σημερινή Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996», έγραψε πάλι στο Twitter.

Πηγή: koolnews.gr