Ο Αλβάρο ζητά διατροφή 300.000 ευρώ τον μήνα από την Ωνάση

Gazzetta team
Ο Αλβάρο ζητά διατροφή 300.000 ευρώ τον μήνα από την Ωνάση
Στις αρχές Μαρτίου ξεκινά η τελευταία φάση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση, με τον Αλβάρο να διεκδικεί όσο περισσότερα γίνεται.

Στην ιστορία αναμένεται να μείνει ως το ακριβότερο διαζύγιο, εκείνο ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο.

Δημοσίευμα της εφημερίδας κυριακάτικης εφημερίδας αναφέρει ότι η χρυσή κληρονόμος προετοιμάζεται για την τελευταία δικαστική διαμάχη στις αρχές Μαρτίου, που θα δώσει και επίσημα τέλος στον γάμο τους, ο οποίος κράτησε 11 χρόνια.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αλλά και τις δηλώσεις του δικηγόρου της Αθηνάς, Ρόμπερτ Κοέν, ο Αλβάρο θα ζητήσει διατροφή ύψους 300.000 ευρώ το μήνα. Στην ίδια δίκη θα εξεταστούν κι άλλα ζητήματα που εκκρεμούν, όπως το αν ο Ντόντα έχει δικαίωμα να λάβει μέρος της περιουσίας της Αθηνάς ή όχι.

Μέχρι στιγμής έχει οριστεί ως προσωρινή διατροφή ποσό των 150.000 ευρώ περίπου.

Σε σχέση με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αθηνά, το δικαστήριο είχε παραχωρήσει προσωρινά στον Βραζιλιάνο αναβάτη το σπίτι στο Βέλγιο για να διαμένει με την 17χρονη κόρη του, Βίβιαν.

Σημειώνεται ότι η Αθηνά ζήτησε από το δικαστήριο να σταματήσει να πληρώνει τα δίδακτρα της Βίβιαν, όπως και τα έξοδα του σπιτιού, αλλά οι δικαστές απέρριψαν το αίτημά της.

Πηγή: thetoc.gr