Βίασαν 21χρονη και το μετέδωσαν μέσω live streaming στο Facebook!

Gazzetta team
Βίασαν 21χρονη και το μετέδωσαν μέσω live streaming στο Facebook!
Ουκ ο λίγες φορές η υπηρεσία live streaming του Facebook έχει χρησιμοποιηθεί από σαδιστές που θέλουν να δείξουν και σε άλλους τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Τελευταίο κρούσμα στη Σουηδία όπου τρεις νεαροί βίασαν μία νεαρή κοπέλα σε διαμέρισμα στην περιοχή Ουψάλα και μετέδιδαν live μέσω κάμερας που ήταν συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.

Ένας από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου που «έπεσε» πάνω στη μετάδοση, είπε ότι είδε τους άντρες να σκίζουν τα ρούχα της κοπέλας και να της επιτίθενται σεξουαλικά. Είπε ακόμη ότι οι άντρες αυτοί ήταν οπλισμένοι και πως η μετάδοση τελείωσε αφού εισέβαλε στο διαμέρισμα η αστυνομία και διέκοψε την λειτουργία της κάμερας.

Η Ζοζεφίν Λούντγκρεν, 21 ετών, ειδοποίησε την αστυνομία όταν είδε τυχαία σερφάροντας τον βιασμό να μεταδίδεται live σε ένα κλειστό γκρουπ του Facebook. «Της έβγαλαν τα ρούχα και ένας έπεσε πάνω της», είπε η ίδια στην εφημερίδα Expressen και πρόσθεσε ότι είδε την αστυνομία να εισβάλει στο χώρο και να συλλαμβάνει τους δράστες.

Άλλος μάρτυρας που είδε το έγκλημα online είπε πως νόμιζε πως πρόκειται για «οργανωμένη πλάκα»: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι; Και το κάνεις και σε ζωντανή μετάδοση; Είναι εντελώς αρρωστημένο»!


Πηγή: koolnews.gr