Ο Ομπάμα... παίζει γκολφ -Μίνι διακοπές με την Μισέλ (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Ομπάμα... παίζει γκολφ -Μίνι διακοπές με την Μισέλ (pics & vid)
Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε πίσω του τον Λευκό Οίκο και τον Ντόναλντ Τραμπ πλέον στο Οβάλ γραφείο και έσπευσε να απολαύσει τις πρώτες του ημέρες ως πολίτης.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει μέσω Twitter ότι φεύγει για «μίνι» διακοπές με την σύζυγό του. Και δεν άργησε να βρεθεί σε γήπεδο του γκολφ.

Το πρωί του Σαββάτου, η αυτοκινητοπομπή του Ομπάμα έφτασε στο ιδιαίτερα κλειστό γκολφ κλαμπ Porcupine Creek στην Καλιφόρνια, όπου χαλαρός και με την κατάλληλη περιβολή άρχισε να δοκιμάζει την τύχη του με το μπαστούνι στο χέρι. Μαζί του ήταν άνδρες της μυστικής υπηρεσίας, αλλά και κάποιοι φίλοι, με τους οποίους μιλούσε και γελούσε ο πρώην πρόεδρος.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα μένουν στην έπαυλη του πρώην πρέσβη στην Ισπανία, Τζέιμς Κόστος και του συντρόφου του, Μάικλ Σμιθ. Οσο για το γήπεδο γκολφ στο οποίο «ξεμούδιασε» ο πρώην πρόεδρος, ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Λάρι Ελισον και στο κλαμπ γίνονται δεκτά μέλη μόνο μετά από πρόσκληση.

Ο πρώην πρόεδρος έχει ξαναβρεθεί εκεί, τόσο τον περασμένο Φεβρουάριο, όσο και το 2014, όταν συνάντησε τον βασιλιά Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, την Παρασκευή, ο Ομπάμα επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο και πήγε στο Μέριλαντ. Από εκεί πέταξε στην Καλιφόρνια με το προεδρικό αεροσκάφος, με τον πιλότο να κάνει τρεις προσπάθειες για να κατεβάσει το αεροσκάφος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξαιτίας της κακής ορατότητας. Τελικά, κατευθύνθηκε σε αεροδρόμιο της πολεμικής αεροπορίας, περίπου 44 μίλια μακριά. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που οι Ομπάμα ταξίδεψαν με το προεδρικό αεροσκάφος.

Πηγή: iefimerida.gr