Ερευνα της CIA για τη δήλωση της Μαντόνα ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο

Gazzetta team
Ερευνα της CIA για τη δήλωση της Μαντόνα ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο
Την έρευνα των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών προκάλεσαν οι χθεσινές εκρηκτικές δηλώσεις της Μαντόνα κατά του Τραμπ στη διαδήλωση των γυναικών, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προτίθενται να προχωρήσουν σε έρευνα αναφορικά με τη δήλωση της μεγάλης ποπ τραγουδίστριας Μαντόνα, η οποία στην πορεία των γυναικών κατά του Τραμπ, ανέφερε ότι: «σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο».

«Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη.Ναι, σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία. Όπως ο ποιητής Γ.Χ Όντεν έγραψε στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον ή να πεθάνουμε. Είστε μαζί μου; Πείτε μαζί μου ‘’επιλέγουμε την αγάπη’’» τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνέχισε λέγοντας ότι: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή της ιστορίας μας. Η επανάσταση ξεκινά εδώ. Ο αγώνας για να είμαστε ελεύθεροι και ίσοι δεν θα υποχωρήσουμε».

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, αξιωματούχος ανέφερε ότι στις μυστικές υπηρεσίες «γνωρίζουν τα σχόλια της Μαντόνα, και θα διεξαγάγουν έρευνα, αλλά «η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα»


Πηγή: iefimerida.gr