Το Χόλιγουντ στη διαδήλωση κατά του Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Το Χόλιγουντ στη διαδήλωση κατά του Τραμπ (pics)
Οι γυναίκες διαδηλώνουν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, γεμίζοντας τους δρόμους της Ουάσινγκτον ροζ σκούφους με αυτιά γάτας και πλακάτ με συνθήματα κατά του νέου Αμερικανού προέδρου, έχοντας το Χόλιγουντ στο πλευρό τους.

Ανάμεσά τους βρίσκονται διάσημοι, όπως Σαρλίζ Θερόν, η Ντρου Μπάριμορ, η Σερ, η Εμα Γουάτσον, ο Μάικλ Μουρ και η Αμέρικα Φερέρα.

Η Σαρλίζ Θερον έδωσε ηχηρό παρών, καθώς βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Φωτογραφίες: Arthur Mola/Invision/AP

Η Εμα Γουάτσον χαμογελαστή έφτασε στη διαδήλωση για να δηλώσει και εκείνη παρούσα στην κινητοποίηση κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ντρου Μπάριμορ ύψωσε την γροθιά της και πόζαρε, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο Instagram, ενώ η Σερ εμφανίστηκε με σωματοφύλακες.

Ο σεναριογράφος Μάικλ Μουρ ανέβηκε στη σκηνή και κάλεσε τον κόσμο να παίρνει καθημερινά το Κογκρέσο για να διαμαρτύρεται.

«ΟΚ, η πρώτη μέρα πέρασε», είπε ειρωνικά ο σεναριογράφος και ακτιβιστής. «Είμαστε πλέον στη δεύτερη μέρα τραγωδίας Τραμπ. Ποιος θέλει να είναι στην επόμενή μου ταινία;» ρώτησε το κοινό.

Διαβάζοντας τίτλο της Washinghton Post «Ο Τραμπ παίρνει την εξουσία», ο Μουρ τονίζει πως «η εξουσία είναι εδώ. Εδώ είναι πλειοψηφία της Αμερικής».

«Είμαστε εδώ για να υποσχεθούμε πως θα τελειώσουμε τη μακελειό του Τραμπ»,τόνισε και συμπλήρωσε: «Θέλω να τηλεφωνείτε καθημερινά στο Κογκρέσο», δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου και καλώντας το πλήθος να τον επαναλάβει.

Νωρίτερα, τον λόγο είχε πάρει η ηθοποιός Αμέρικα Φερέρα, γνωστή από τη σειρά «Uggly Betty», η οποία μεταξύ άλλων είπε: «Ο πρόεδρος δεν είναι η Αμερική. Το υπουργικό συμβούλιο δεν είναι η Αμερική. Το Κογκρέσο δεν είναι η Αμερική. Εμείς είμαστε η Αμερική και ήρθαμε για να μείνουμε».

Πηγή: iefimerida.gr