Πρέκας: «Δεν θέλω να υπάρχουν στην Ελλάδα ομοφυλόφιλοι!» (vid)

Gazzetta team
Πρέκας: «Δεν θέλω να υπάρχουν στην Ελλάδα ομοφυλόφιλοι!» (vid)
Άλλη μια δήλωση που σε οποιαδήποτε χώρα του δυτικού κόσμου θα είχε προκαλέσει την επέμβαση εισαγγελέα.

Συνέντευξη, έδωσε σήμερα, ο Κώστας Πρέκας στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και μίλησε, μεταξύ άλλων, κατά των ομοφυλόφιλων.

«Δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά λυπάμαι πολύ γι’αυτούς. Τι πάει να πει ομοφοβικός; Επειδή δεν θέλω να υπάρχει στην Ελλάδα αυτό το είδος των ανθρώπων; Είναι μακριά από εμένα, δεν με ενοχλούν. Κι αν κάνουν κάτι να είναι στο σπίτι τους. Όχι να παρασύρουν παιδιά στον όλεθρο, δεν γίνεται, να εκβιάζουν δηλαδή τα παιδιά. Με είχαν προσεγγίσει πάμπολλοι, η αντίδραση μου “σας παρακαλώ πολύ, λάθος πόρτα χτυπήσατε”», είπε ο ηθοποιός.

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού σχολίασε τις δηλώσεις του λέγοντας πώς τέλετοιες δηλώσεις είναι ντροπή: «Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξανασχολιάσω ποτέ κανέναν άνθρωπο, ο οποίος τοποθετείται για τους ομοφυλόφιλους λέγοντας “δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς, απλά με ενοχλεί να υπάρχουν”. Δεν θα σχολιάσω ξανά γιατί αισθάνομαι ότι και μόνο που το σχολιάζω είναι σαν να παίρνω μία θέση στο θέμα. Είναι ντροπή… Και μόνο που λέμε είμαι υπέρ ή εναντίον, δεν υπάρχει υπέρ και εναντίον παιδιά. Δεν θα ασχοληθούμε ξανά με αυτό».

Πηγή: protothema.gr