Η Χίλαρι έπιασε τον Μπιλ Κλίντον να «γλυκοκοιτάζει» την Ιβάνκα Τραμπ! (pics & vids)

Gazzetta team
Η Χίλαρι έπιασε τον Μπιλ Κλίντον να «γλυκοκοιτάζει» την Ιβάνκα Τραμπ! (pics & vids)
«Όλα τα λεφτά» το... δολοφονικό βλέμμα της συζύγου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

«Σάλο» προκαλεί στις ΗΠΑ ένα βίντεο από την ορκωμοσία του νέου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Και αυτό, καθώς δείχνει τον Μπιλ Κλίντον να «καρφώνει» με το βλέμμα του μια... αιθέρια ύπαρξη, που, αν πιστέψουμε στον... χαμό που γίνεται στο Twitter, δεν είναι άλλη από την Ιβάνκα Τραμπ!

Το... δολοφονικό βλέμμα, μάλιστα, που φαίνεται να του ρίχνει η σύζυγός του, Χίλαρι, η οποία στέκεται ακριβώς δίπλα του, είναι... όλα τα λεφτά και έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερη... τροφή για σχόλια στα social media.

Η αλήθεια είναι πως, όπως πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνουν, από το βίντεο ουδόλως προκύπτει ότι ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος «γλυκοκοιτάζει» την κόρη του νέου πλανητάρχη.

Το... ένοχο παρελθόν, ωστόσο, του Μπιλ Κλίντον (βλ. σκάνδαλο Μόνικα Λεβίνσκι), το δεδομένο ενδιαφέρον του για το ωραίο φύλο και το βλέμμα της συζύγου του, η οποία τον «καρφώνει» επί πολλά δευτερόλεπτα, προκειμένου εκείνος να καταλάβει ότι «συνελήφθη επ' αυτοφώρω», είναι στοιχεία που συγκλίνουν στην εκδοχή ότι εκείνος... χάζευε την -ομολογουμένως εντυπωσιακή- κόρη του Τραμπ.

Όπως θα δείτε, μάλιστα, στις εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ καταγράφεται από τον φακό να... δαγκώνει με νόημα τα χείλη του, επιδοκιμάζοντας προφανώς το θέαμα της ξανθιάς καλλονής που βρέθηκε στο οπτικό του πεδίο, καθώς εκείνος δεν κοιτάζει στο σημείο που διεξάγεται η ορκωμοσία του Τραμπ, αλλά εκεί που βρισκόταν η ξανθιά καλλονή και τα υπόλοιπα παιδιά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε τις επίμαχες φωτό και το βίντεο, καθώς και ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα» για τον... γυναικά Μπιλ:

























Πηγή: protothema.gr