«Το μωρό ήταν στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή», λέει η θεία του

Gazzetta team
«Το μωρό ήταν στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή», λέει η θεία του
Ζούσαν παραμυθένια ζωή, δεν είχαν καυγάδες, εννοείται ότι δεν το ήθελε, λέει για τον γαμπρό της στο protothema.gr - Στο προφίλ του στο facebook ο 52χρονος αναρτούσε συχνά φωτογραφίες του παιδιού, που ονόμαζε «άγγελό» του.

Ήταν ατύχημα, το μωρό ήταν σε λάθος σημείο, την λάθος στιγμή, λέει η αδερφή της μητέρας στο protothema.gr για τον άδικο θάνατο του έξι μηνών βρέφους στα χέρια των γονιών του στην Κρήτη.

Η αδερφή της 32χρονης χαροκαμένης μητέρας αποκάλυψε μιλώντας στο protothema.gr πως το ζευγάρι ζούσε μια παραμυθένια ζωή και πως δεν είχε καυγάδες. «Είχανε μία παραμυθένια ζωή που κάθε ζευγάρι θα επιθυμούσε. Μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε καν η διαφωνία, είχανε ένα τρόπο και τα λύνανε. Έτυχε τώρα ο άνθρωπος ήπιε, δεν πίνει ποτέ του η αλήθεια είναι, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος είναι οικογενειάρχης, είναι εργατικός. Δουλεύει για το παιδί του, για την γυναίκα του. Ώσπου κάτι έγινε χθες, ήπιε, δεν ξέρω γιατί ήπιε και ξεκίνησαν από ένα τίποτα. Δεν υπήρχε λόγος να τσακωθούν, δεν υπήρχε κάτι. Έτυχε το μωρό ήταν σε λάθος θέση, τη λάθος στιγμή».

Η συγκλονιστική ιστορία που εξελίσσεται στην Κρήτη έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με την αδερφή της μητέρας του ανήλικου παιδιού πρόκειται για ατύχημα, αν και ο πατέρας αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και θανατηφόρο σωματική βλάβη.

«Το θέμα είναι ότι ο πατέρας δεν το ήθελε, εννοείται ότι δεν το ήθελε. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε πάντα να κάνει ένα παιδί. Δεν μπορούσε για κάποιο λόγο. Είναι δυνατόν κάποιος να επιθυμεί ένα μωρό τόσο πολύ και ξαφνικά να κάνει κάτι τόσο απάνθρωπο. Δεν το ήθελε, ήταν ατύχημα».

Όπως υποστηρίζει η αδελφή της 32χρονης τόσο η αδερφή της όσο και ο γαμπρός της είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Με την αδερφή μου ήμουν όλη μέρα. Και με τον Νίκο έχω μιλήσει και αυτός είναι ψυχολογικά σε κακή κατάσταση και δεν ξέρω και πόσο θα το αντέξει αυτό», λέει.

Επίσης αποκαλύπτει πως η αδερφή της δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ αλλά παραμένει εκεί για να πάρει το παιδί της. «Η αδερφή μου είναι δίπλα στο μωρό. Εννοώ ότι είναι στο νοσοκομείο για αυτό τον λόγο όχι για ψυχιατρικές βλακείες που άκουσα. H αδερφή μου περιμένει να πάρει το μωρό της, δεν φεύγει χωρίς το μωρό της για αυτό είναι εκεί. Δυστυχώς στην Σητεία δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουν τα νοσοκομεία μας ψυγεία για να διατηρήσουν το σώμα του παιδιού».

Οι αναρτήσεις του 52χρονου

Ο πατέρας που φέρεται να κακοποίησε βάναυσα το παιδί του, όπως διακρίνεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μαζί με την 32χρονη σύζυγό του, ήταν πολύ χαρούμενοι με τον ερχομό του παιδιού. Όλα έμοιαζαν ιδανικά και είχαν βρει γαλήνη με την δημιουργία της οικογένειας τους. Ζούσαν ήρεμες, οικογενειακές στιγμές και ο 52χρονος μοιραζόταν αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τραγική ειρωνεία πως μόλις τα Χριστούγεννα είχε αναρτήσει φωτογραφία με την σύζυγο και το παιδάκι τους να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σε άλλη ανάρτηση καλωσόριζε στον κόσμο το νεογέννητο παιδί του με μία φωτογραφία από το μαιευτήριο γράφοντας: «Καλώς ήρθε στην ζωή μας ο γιος μας, ο Άγγελος μας». Αναρτούσε ακόμη και χαλαρές στιγμές που η οικογένεια έβλεπε τηλεόραση, καμαρώνοντας για τον γιο του, ή από το μεσημεριανό τους τραπέζι. Τίποτα δεν προμήνυε τα γεγονότα που ακολούθησαν και είχαν ως αποτέλεσμα ο «άγγελός» τους, να φύγει τόσο άδικα από την ζωή, μόλις 5,5 μηνών.

Ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Σητείας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Νεαπόλεως, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού συνελήφθη στο ΠΑΓΝΗ όταν το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή. Ο ίδιος δεν είπε λέξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.


Πηγή: protothema.gr