Συνελήφθη λίγο πριν «σπρώξει» χασίς στην Λαμία

Gazzetta team
Συνελήφθη λίγο πριν «σπρώξει» χασίς στην Λαμία
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του 38χρονου Έλληνα και ανακάλυψαν πέντε συσκευασίες, ένα γυάλινο και ένα μεταλλικό δοχείο που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 632,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

“Γλάστρες” έξω από το σπίτι ενός υπόπτου για διακίνηση χασίς στη Λαμία είχαν γίνει επί μέρες οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του, ώσπου να βεβαιωθούν ότι οι πληροφορίες που είχαν δεχθεί ήταν βάσιμες. Τότε, έκαναν έφοδο και τον ακινητοποίησαν μόλις βγήκε.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του 38χρονου Έλληνα και ανακάλυψαν πέντε συσκευασίες, ένα γυάλινο και ένα μεταλλικό δοχείο που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 632,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Έτσι, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν 1.070 ευρώ που είχε πάνω του ως προερχόμενα από την πώληση του χασίς. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Τρεις συσκευασίες που περιείχαν αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 33,5 γραμμαρίων βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας στο σπίτι ενός 47χρονου Έλληνα στην Κυλλήνη Ηλείας, όπου έκαναν έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες που δέχθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr