Κάηκε στο αυτοκίνητό της η τραγουδίστρια του "La Lambada" (vid)

Gazzetta team
Κάηκε στο αυτοκίνητό της η τραγουδίστρια του "La Lambada" (vid)
H Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, η ερμηνεύτρια της διεθνούς επιτυχίας La Lambada, εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της σήμερα στο Σακερέμα, στις ακτές της περιοχής του Ρίο ντε Ζανέιρο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή της αστυνομίας

«Ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό» ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αστυνομικός της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η σορός της τραγουδίστριας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της που είχε πυρποληθεί, σε κοντινή απόσταση από την οικία της, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Η παρουσία δύο ένοπλων ανδρών επισημάνθηκε κοντά στην οικία της τραγουδίστριας τη νύχτα, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, που επικαλέστηκε «προκαταρκτικά στοιχεία» της χωροφυλακής. Όμως είναι πολύ πρόωρο να συνδεθούν επίσημα με τον θάνατο, σύμφωνα με τους ερευνητές που επικαλέστηκε το G1.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της νύχτας προκειμένου να παρέμβει σε μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην οικία της τραγουδίστριας.

Σύντομα υπήρξε ένα δεύτερο τηλεφώνημα βάσει του οποίου σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της τραγουδίστριας, ένα όχημα είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Στο εσωτερικό του οχήματος ιδιοκτησίας της ερμηνεύτριας εντοπίστηκε η σορός της.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα γεύτηκε την επιτυχία το 1989, καθώς ερμήνευσε με το συγκρότημα Kaoma το τραγούδι "Chorando se foi", γνωστό παγκοσμίως με τον τίτλο "La Lambada". Απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών.

Πηγή: Koolnews.gr