Χρυσαυγίτης εύχεται καρκίνο στα παιδιά της Μαρίας Δεναξά και χλευάζει την αδερφή της που έχει σύνδρομο Down (pics)

Gazzetta team
Χρυσαυγίτης εύχεται καρκίνο στα παιδιά της Μαρίας Δεναξά και χλευάζει την αδερφή της που έχει σύνδρομο Down (pics)
Όταν φτάνεις στο σημείο πια τίποτα να μη σε τρομάζει, τίποτα να μη σου φαίνεται περίεργο, τότε έχεις φτάσει στο σημείο μηδέν.

Εδώ στο Gazzetta παράπονο δεν έχουμε. Μας έχουν ευχηθεί σε σχόλια στο Facebook «καρκίνους» για περίπου 326 ζωές. Κάτι θα έγραψε ο κυρ.Γκατζέτας και θα το «πήραν» κάπως, κάνα αστείο θα έκανε ο #SloGun για την αγαπημένη τους ομάδα και θα… εξοργίστηκαν.

Αυτά όμως στην δουλειά μας είναι φυσιολογικά. Τα περιμένουμε, ξέρουμε ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που δεν σκέφτονται όπως εμείς.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να ξεστομίσουν ακόμα και την πιο βαριά κατάρα για χάρη της ομαδάρας τους.

Το κατανοούμε πια.

Δεν μας ξενίζει, δεν μας κάνει «πεφτοσυννεφάκιες».

Γιατί όμως όλα αυτά; Τι μας έπιασε ξαφνικά;

Όλα αυτά συνδέονται! Ο χουλιγκανισμός, ο τραμπουκισμός, όλα αυτά είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πέρι τούτου.

Τα πάντα συνδέονται.

Όπως η επίθεση της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό στο Πέραμα χθες.

Κλασικό «πέσιμο» οπαδών: «Δεν μας αρέσει αυτό που κάνετε, αυτό που λέμε εμείς θα γίνει και βούλωνε τώρα γιατί δεν είμαστε και για κουβέντες».

Και ασφαλώς είναι λογικό μέσα στον παραλογισμό αυτόν, και τα σχόλια στο Facebook και στα Social Media να είναι ανάλογοπυ επιπέδου από τους αγανακτισμένους οπαδούς της οργάνωσης.

Τελευταίο θύμα η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά.

Πολύ τυχερή, πήρε και αυτή τις ευχές της από τους χούλιγκανς της οργάνωσης που αγαπάει την Ελλάδα και τουε Έλληνες και θέλει το καλό μας.

Και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυραίοι συνεχίζουν να τους ψηφίζουν...