Προσπάθησαν να φέρουν 214 κιλά χασίς από Αλβανία!

Gazzetta team
Προσπάθησαν να φέρουν 214 κιλά χασίς από Αλβανία!
Ένας 63χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης να μεταφέρει τα ναρκωτικά με το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε στη γέφυρα της Βροσίνας και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς - Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, οι οποίοι λειτουργούσαν ως προπομποί

Με μια άριστα οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας άναψαν “κόκκινο” σε άλλη μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία που φαίνεται πως είχε τελικό προορισμό την Αθήνα.

Εκεί, άλλωστε, κατοικεί ο 63χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης να μεταφέρει τα ναρκωτικά με το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε στη γέφυρα της Βροσίνας και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς. Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν σάκκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 213 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Λίγη ώρα αργότερα, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών στην Περιφερειακή οδό των Ιωαννίνων και δύο Αλβανοί ηλικίας 27 και 34 χρόνων, οι οποίοι λειτουργούσαν ως προπομποί του μεταφοράς με άλλο αυτοκίνητο. Όλοι ανακρίνονται και εκτιμάται ότι αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.


Πηγή: protothema.gr