Πλήρωσε με 300.000 κέρματα για να εκδικηθεί το Υπουργείο Συγκοινωνιών! (vid)

Gazzetta team
Πλήρωσε με 300.000 κέρματα για να εκδικηθεί το Υπουργείο Συγκοινωνιών! (vid)
Ένας Αμερικάνος εκδικήθηκε με τον χειρότερο τρόπο τους υπαλλήλους που τον ταλαιπώρησαν

Ένας πολίτης από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ο Νικ Στάφορντ, πλήρωσε το τέλος ταξινόμησης δύο αυτοκινήτων που αγόρασε, με πέντε χειράμαξα καρότσια, γεμάτα κέρματα του ενός σεντ και 300.000 κέρματα!

Τα κέρματα είχαν συνολικό βάρος 750 κιλών, δηλαδή ζύγιζαν περισσότερο από μια παχιά αγελάδα.

Η αιτία της πράξης του Στάφορντ ήταν ότι, όταν ήθελε να ρωτήσει τηλεφωνικά το Υπουργείο Συγκοινωνιών σε ποιο μέρος να δηλώσει τα δυο αυτοκίνητα που είχε στην κατοχή του, δεν του έδιναν ποτέ σαφή απάντηση, ούτε τον αριθμό του τηλεφώνου που ζητούσε.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, έκανε επίσημη αίτηση σύμφωνα με το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης των ΗΠΑ και του έδωσαν τον αριθμό. Στη συνέχεια, όμως, αρνήθηκαν να του δώσουν εννέα άλλους αριθμούς που ζήτησε. Εκείνος, τότε, κατέθεσε τρεις μηνύσεις και αποφάσισε να πληρώσει το τέλος ταξινόμισης σε κέρματα για να τους εκδικηθεί!

Χρειάστηκε, φυσικά, εκατοντάδες μασούρια με κέρματα και προσέλαβε 11 άτομα για να τα ανοίξει, με κόστος $440. Χρειάστηκε, επίσης, πέντε χειράμαξα για να τα μεταφέρει, που κόστισαν άλλα $400.

Επιπλέον, πλήρωσε $165 για τις τρεις μηνύσεις, οπότε το σύνολο ανέβηκε στα $1.005. Κι αν προσθέσουμε και τα τέλη ταξινόμησης, φτάνουμε τα $4.005.

«Αφού μου έκαναν τη ζωή δύσκολη, έκανα κι εγώ δύσκολη τη δική τους», δήλωσε.

Ο Στάφορντ έμεινε στο υπουργείο μέχρι να καταμετρηθούν όλα τα κέρματα, διαδικασία που διήρκησε περίπου έξι ώρες.

Πηγή: star.gr