Ο Τραμπ μπέρδεψε την κόρη του στο Twitter (pic)

Gazzetta team
Ο Τραμπ μπέρδεψε την κόρη του στο Twitter (pic)
Ο Τραμπ φαίνεται πως... παρασύρθηκε από έναν χρήστη του Twitter, με το ψευδώνυμο @drgoodspine, ο οποίος έκανε ένα κομπλιμέντο στην Ιβάνκα Τραμπ.

Γκάφα ολκής από τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Τwitter: Αντί για την κόρη του Ιβάνκα, έκανε mention μια συνονόματή της από το Μπράιτον της Αγγλίας.

Ο Τραμπ φαίνεται πως... παρασύρθηκε από έναν χρήστη του Twitter, με το ψευδώνυμο @drgoodspine, ο οποίος έκανε ένα κομπλιμέντο στην Ιβάνκα Τραμπ, («Η Ιβάνκα είναι υπέροχη, μια γυναίκα με πραγματικό χαρακτήρα και κλάση»), αναφέροντας στο tweet του και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ. Εκείνος, δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε retweet το λάθος προκαλώντας... χαμό.

Αμέσως οι υπόλοιποι χρήστες το παρατήρησαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να γελάσουν εις βάρος του και να του θυμίσουν, ακόμα μια φορά πως ειδικά τώρα που έγινε πρόεδρος, καλό είναι να το... κλείσει! Συνολικά οι «απαντήσεις» στο tweet του Τραμπ ξεπερνούν τις 7.500!

Εν τω μεταξύ, η Ιβάνκα που έγινε mention από τον Τραμπ, μια χρήστης του Twitter από το Μπράιτον της Αγγλίας με περίπου 2.800 ακολούθους και σχετικά περιορισμένη ενασχόληση με το δίκτυο, «ξύπνησε εν μέσω χάους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Guardian.

Το tweet του Τραμπ έχει έως αυτή την ώρα γίνει retweet 4.445 φορές και fav άλλες 23.371 - όλα αυτά με mention στην Ιβάνκα από το Μπράιτον!


Πηγή: thetoc.gr