Σκανδαλίδης: Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ γυρίζουν σπίτι τους

Gazzetta team
Σκανδαλίδης: Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ γυρίζουν σπίτι τους
Δεν μπορούμε άλλο να τρώμε τις σάρκες μας, δεν μπορούμε να πετάμε κανέναν στο περιθώριο, δήλωσε ο Κ. Σκανδαλίδης.

Οι καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης είναι χρόνος που δεν λειτουργεί υπέρ της χώρας, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης. «Πάντα ο Σόιμπλε μπορεί να ήταν απέναντι, αλλά οι διαπραγματεύσεις γίνονταν με κάποιο ρυθμό» υπογράμμισε ο κ. Σκανδαλίδης.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα εκλογών εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί εκλογές, ωστόσο, όπως είπε, το ρευστό πολιτικό κλίμα σε συνδυασμό με την πόλωση και τον διχασμό δεν αποκλείουν μια τέτοια εξέλιξη. Ερωτηθείς για την επιστροφή Παπανδρέου, απάντησε ότι δεν πρόκειται για επιστροφή αλλά για συνεργασία με καθαρούς όρους και χαρακτήρισε θετικό το όποιο βήμα γίνεται προς τη διεύρυνση της παράταξης που θα την οδηγήσει εκ νέου σε τροχιά εξουσίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τις ψήφους από εμάς και τώρα μετά την πολιτική που ασκεί υπάρχει αποδόμηση του κόμματος. Αυτή η εκλογική δεξαμενή γυρίζει σπίτι της, πιστεύω ότι μας περιμένει και πρέπει να συναντηθούμε» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σκανδαλίδης, για να συμπληρώσει πως, από την επιστροφή Παπανδρέου ενοχλείται και η ΝΔ καθώς βλέπει ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς μπορεί να ξαναγίνει μεγάλος.

Ερωτηθείς για τις αιχμές Βενιζέλου κατά Παπανδρέου, απάντησε: «Στην ΚΕ είπα ότι πρέπει να τιμηθεί ο Βενιζέλος γιατί έμεινε παρών και μάχιμος, ακόμα και όταν έπαψε να είναι πρόεδρος. Ο Βενιζέλος δικαιούται να λέει ότι κάποιοι οφείλουν μια συγγνώμη (...), αλλά όπως είπε και η πρόεδρος, η κ. Γεννηματά, δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αφήσουμε τις πόρτες ανοιχτές για όλους, να ξεμπλοκάρουμε από το παρελθόν και να φτιάξουμε μια πρόταση για το μέλλον για να γεννηθεί μια παράταξη που την έχει ανάγκη η χώρα. Δεν μπορούμε άλλο να τρώμε τις σάρκες μας, δεν μπορούμε να πετάμε κανέναν στο περιθώριο».


Πηγή: thetoc.gr