Έπεσε με το αμάξι του στον γκρεμό ο διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου (pics)

Gazzetta team
Έπεσε με το αμάξι του στον γκρεμό ο διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου (pics)
Τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθυντής των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Μαλανδρίνου, όταν το αυτοκίνητό του βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων στη θάλασσα, στο 59ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιτέας.

Σύμφωνα με το nafpaktianews, το αυτοκίνητο έφυγε αφρενάριστο και αφού πρώτα προσέκρουσε στο κράσπεδο, ακολούθως βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων, πέφτοντας στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διευθυντής των φυλακών αποκλείεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, γεγονός που αναγάγει την υπόθεση σε θρίλερ, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά.

Το τραγικό συμβάν με τον 53χρονο άνδρα συνέβη λίγο πριν τις 16:00 στο ύψος του Αγίου Σπυρίδωνα Φωκίδας, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του.

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, σε μια δύσκολη στροφή, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και έπεσε στο κενό. Όπως βλέπετε στην εικόνα το αυτοκίνητο βρέθηκε από ύψος περίπου 20 μέτρα μέσα στην θάλασσα. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν άσχημες.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο που είχε γίνει μια άμορφη μάζα νεκρός. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τοπική τροχαία. Μάλιστα, η αστυνομική έρευνα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το θύμα του δυστυχήματος είχε χειρισθεί την υπόθεση του Ιλίρ Καρέλι.

Τα πέντε τελευταία χρόνια ήταν διευθυντής στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Πηγή: topontiki.gr