Πήγαν Ισπανία να βρεθούν γιατί το αεροπλάνο ήταν φθηνότερο από το τρένο για την πόλη τους! (pics)

Gazzetta team
Πήγαν Ισπανία να βρεθούν γιατί το αεροπλάνο ήταν φθηνότερο από το τρένο για την πόλη τους! (pics)
Εάν ποτέ έχετε ταξιδέψει με βρετανικό τρένο τότε θα ξέρετε ότι το εισιτήριο είναι αρκετά ακριβό ακόμα και για μια κοντινή διαδρομή.

Στην πραγματικότητα, οι τιμές για τα τρένα στην Αγγλία είναι τόσο ακριβές που είναι φθηνότερο μερικές φορές για κάποιον να πετάξει χίλια μίλια σε μια άλλη χώρα, αντί να πληρώσει για ένα απλό εισιτήριο, όπως δύο φίλες απέδειξαν αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Mirror" που έκανε γνωστό το θέμα.

H 27χρονη Lucy Walker από το Newcastle, είχε προγραμματιστεί να συναντηθεί με την φίλη της από το πανεπιστήμιο Zara Quli στο Μπέρμιγχαμ, αλλά έμεινε εμβρόντητη όταν ανακάλυψε ότι το ταξίδι της επιστροφής θα της κόστιζε 105 λίρες!

Ευτυχώς όμως όπως φαίνεται, τα αεροπλάνα καίνε... λιγότερα από τα τρένα και έτσι τα κορίτσια κανόνισαν να συναντηθούν στην Ισπανία!

Καλά διαβάσατε.

Η Lucy συνειδητοποίησε ότι μπορούσαν και οι δύο να πάρουν μια πτήση επιστροφής για την Μάλαγα, φθηνότερα από ό, τι θα μπορούσαν να πάρουν ένα... τρένο!

Η Lucy εκμεταλλεύτηκε μια προσφορά που είχε μια αεροπορική εταιρία και πλήρωσε ακριβώς 20 λίρες για να πετάξει τα 1.350 μίλια από το Νιούκασλ προς την Μάλαγα και πίσω ενώ η Zara πλήρωσα 55.

Στη συνέχεια και οι δύο τους πλήρωσαν 10 λίρες τη βραδιά για τη διαμονή τους σε hostel.

Και έτσι αντί να συναντηθούν λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι τους, προτίμησαν να πάνε και το ταξίδι τους και να δουν και μια άλλη χώρα και το βασικό, να πληρώσουν σχεδόν τα ίδια χρήματα!

Δεν την λες και κακή ιδέα...