Τζόνι Ντεπ: Δίνει 7 εκατ. στην Άμπερ Χερντ και ζητά 25 εκατ. από τους πρώην μάνατζέρ του

Gazzetta team
Τζόνι Ντεπ: Δίνει 7 εκατ. στην Άμπερ Χερντ και ζητά 25 εκατ. από τους πρώην μάνατζέρ του
Τα έγγραφα κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την ίδια ημέρα με αυτά του διαζυγίου.

Σε... ρελάνς για τις οικονομικές απώλειες που υπέστη μετά το διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ, στην οποία θα καταβάλει το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων προχώρησε ο Τζόνι Ντεπ.

Ο διάσημος ηθοποιός υπέβαλε μήνυση κατά των πρώην μάνατζέρ του ζητώντας τους ως αποζημίωση το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων ισχυριζόμενος ότι έπεσε θύμα κακοδιαχείρισης που του κόστισε «δεκάδες εκατομμύρια δολάρια».

Τα σχετικά έγγραφα υποβλήθηκαν σε δικαστήριο του Λος Άντζελες κατά της εταιρείας The Management Group και των ιδιοκτητών της Joel και Robert Mandel τους οποίους κατηγορεί ότι δεν πλήρωναν τους φόρους του, ότι προχώρησαν στη σύναψη δανείων χωρίς την έγκρισή του, ότι πλήρωσαν περισσότερα χρήματα από όσα έπρεπε για την ασφάλειά του αλλά και για άλλες υπηρεσίες.

«Η εταιρεία χρησιμοποιούσε το εισόδημα του κ. Ντεπ ως δικό της και το έθετε στη διάθεση της ίδιας ή τρίτων μερών για να το κάνουν ό,τι θέλουν» αναφέρεται μεταξύ άλλων στα έγγραφα.

Ο δικηγόρος της εταιρείας ωστόσο απάντησε ότι οι κατηγορίες του Ντεπ είναι «κατασκευασμένες» και ότι η εταιρεία «έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να τον προστατεύσει από τα παράλογα έξοδά του».

Υποστήριξε, επίσης, ότι ο διάσημος ηθοποιός χρωστά στην εταιρεία 4,2 εκατομμύρια δολάρια από ένα δάνειο 5 εκατομμυριών που του χορήγησε η ίδια.

Πηγή: protothema.gr