Μαζιώτης: Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν μια σφαίρα στο κεφάλι!

Gazzetta team
Μαζιώτης: Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν μια σφαίρα στο κεφάλι!
Νέες απειλές εξαπολύει από τις φυλακές ο Νίκος Μαζιώτης εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργου Προστασίας του Πολίτη.

Νέες απειλές εξαπολύει από τις φυλακές ο Νίκος Μαζιώτης εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη «αδειάζοντας» και τον δικηγόρο της Ρούπα που ευχαρίστησε δημοσίως τους δύο υπουργούς για την υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού του.

«Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι»

«Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιου μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι».

Τι είχε δηλώσει ο συνήγορος της Ρούπα για Κοντονή και Τόσκα

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της εισαγγελίας Ανηλίκων που είχε αναθέσει την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στη γιαγιά του δικηγόρος της Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε δήλωση στην οποία ευχαρίστησε δημοσίως του υπουργούς Κοντονή και Τόσκα.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού».

Πηγή: thetoc.gr