Αυτό είναι το λάπτοπ των 9.000 ευρώ! (pics)

Gazzetta team
Αυτό είναι το λάπτοπ των 9.000 ευρώ! (pics)
Δεν υπάρχουν πολλά να πει για το Acer Predator 21X πέρα ​​από το προφανές. Είναι ένα πανάκριβο, πανίσχυρο και μάλλον… άχρηστο λάπτοπ!

Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση IFA τον Σεπτέμβριο, ενώ μια καλύτερη γεύση από το gaming υποερόπλο της Acer θα πάρουμε στην έκθεση CES 2017 που θα γίνει στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα. Η Acer λέει ότι θα κοστίσει 8.999 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο τον Φεβρουάριο.

Είναι προφανές ότι αυτό δεν είναι ένα λάπτοπ για… κανονικούς ανθρώπους. Είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής με κυρτή οθόνη 21 ιντσών.

Η ανάλυση της οθόνης του είναι 2560 x 1080, η οποία όμως δεν είναι τόσο έντονη όσο θα μπορούσε να είναικαι η μπαταρία του διαρκεί μόνο τρεις έως πέντε ώρες. Η οθόνη χρησιμοποιεί τεχνολογία G-Sync της Nvidia.

Είναι δύσκολο να πούμε ότι η κυρτή οθόνη προσθέτει αμέσως κάτι διαφορετικό στον χρήστη, ο οποίος μάλιστα θα πρέπει να βρει και το σωστό σημείο να κάθεται, ούτε πολύ μακριά, ούτε πολύ κοντά, προκειμένου να μη ζαλίζεται από την ανάλυση ή από το μέγεθος.

Το άλλο θέμα είναι το ότι το λάπτοπ αυτό ζυγίζει κοντά στα 10 κιλά!

Το Predator 21X χρησιμοποιεί έναν τελευταίας γενιάς Intel Core i7-7820HΚ ο οποίος είναι πανίσχυρος ενώ συνοδεύεται και από 2 κάρτες γραφικών Nvidia GeForce GTX 1080.

Έχει 64 GB RAM, ενώ έχει και 1 TB σκληρό δίσκο .

Τέλος, έχει μια θύρα Thunderbolt 3, τέσσερις θύρες USB 3.0, μία θύρα HDMI 2.0, μια υποδοχή κάρτας SD, θύρα Ethernet, υποδοχή κλειδαριάς, και δύο DisplayPorts, που σας επιτρέπουν να συνδέσετε πολλαπλές εξωτερικές οθόνες και βέβαια ένα πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα desktop.

Είναι πολλά τα 9000 δολάρια όμως ε;

Δείτε το