Ανακαλεί ο ΕΦΕΤ νερό με επωνυμία ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο!

Gazzetta team
Ανακαλεί ο ΕΦΕΤ νερό με επωνυμία ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο!
Στην ανάκληση εμφιαλωμένων νερών προχωρά ο ΕΦΕΤ, ύστερα από τον έλεγχο βρωμικών ιόντων του επιτραπέζιου νερού με την εμπορική ονομασία "ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο" σε συσκευασία 1,5 lt.
Στην ανάκληση εμφιαλωμένων νερών προχωρά ο ΕΦΕΤ, ύστερα από τον έλεγχο βρωμικών ιόντων του επιτραπέζιου νερού με την εμπορική ονομασία "ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο" σε συσκευασία 1,5 lt, με αρ. παρτίδας 6253 και ημ. ελάχιστης διατηρησιμότητας 9ος /2017, που εμφιαλώνεται από την εταιρεία ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε., Βραχάσι Λασιθίου. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν από την Χημική Υπηρεσία Αιγαίου του Γ.Χ.Κ., έδειξαν ότι η περιεκτικότητα σε βρωμικά ιόντα υπερβαίνει την ανώτατη παραμετρική τιμή και το δείγμα χαρακτηρίστηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της ανωτέρω παρτίδας και ήδη η παρασκευάστρια εταιρεία έχει εκκινήσει την προβλεπόμενη από το Νόμο διαδικασία. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.
Πηγή: Το Ποντίκι