Έτοιμο να... σκάσει το μπούστο της Mariah Carey (pics & vid)

Gazzetta team
Έτοιμο να... σκάσει το μπούστο της Mariah Carey (pics & vid)
Φορώντας μια καυτή και υπερ-αποκαλυπτική κόκκινη τουαλέτα τραγουδά το χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τα παιδιά της να την συνοδεύουν ντυμένα ξωτικά - «Έξτρα» μπόνους, ο πρώην φίλος της Μπράιαν Τανάκα, που «παίζει» κι αυτός.

Δεν έσπασε την υπόσχεση που είχε δώσει στους φαν της πως θα παρουσιάσει ένα νέο, χριστουγεννιάτικο βίντεο αυτή τη σεζόν η Μαράια Κάρεϊ. Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα οπτικοποιημένη βερσιόν του Here comes Santa Claus, σούπερ σέξι και γλυκιά ταυτόχρονα.

Η ντίβα της ποπ εμφανίζεται φορώντας μια κατακόκκινη και λαμπερή τουαλέτα με... περίτεχνο ντεκολτέ, που αφήνει ακάλυπτο μεγάλο μέρος τόσο του στήθους της όσο και των κοιλιακών της. Τραγουδά και λικνίζεται με χάρη υπό τους ήχους του γνωστού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, μέσα σε ένα «παραμυθένιο» σκηνικό.





Δυο από τα μικρά ξωτικά που τρέχουν παιχνιδιάρικα γύρω της είναι τα δίδυμα παιδιά της, Μονρό και Μοροκάν, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο βίντεο!





Οι πιο... παρατηρητικοί πρόσεξαν επίσης ακόμα ένα «μυστικό» της Μαράια: Στο βίντεο «παίζει» και ο πρώην φίλος της Μπράιαν Τανάκα, που φαίνεται στο βάθος να κρατά μια μπάλα.


Πηγή: protothema.gr