Τα νέα ασύρματα Sony θα σας κάνουν να την... ακούσετε δημιουργικά!

Gazzetta team
Τα νέα ασύρματα Sony θα σας κάνουν να την... ακούσετε δημιουργικά!
Stay fit μετά τις γιορτές με τα νέα ασύρματα ακουστικά Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear, που θα γεμίσουν με νότες κάθε αθλητική δραστηριότητα, χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή!

Έχουμε συνηθίσει όταν κάτι τελειώνει να στεναχωριόμαστε.

Όμως, υπάρχει μια χρονική περίοδος, εν προκειμένω αυτές οι μέρες που διανύουμε, που επικρατεί το εξής παράδοξο: ένα έτος έφτασε στο τέλος του και όλοι χαιρόμαστε. Χαιρόμαστε γιατί κάτι καινούργιο ξεκινά, οι νύχτες πλημμυρίζουν από καλή διάθεση και οι αγαπημένες μας συνήθειες επιστρέφουν.

Μετά τις μέρες που επιτρέψαμε στον εαυτό μας να παραστρατήσει, να αφεθεί και να υποκύψει σε κάθε είδους απόλαυση, έφτασε η στιγμή να ξεκινήσουμε το κυνήγι των στόχων για το 2017.

Έτσι, τη θέση της χαλάρωσης και της κατανάλωσης των φαγώσιμων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής παίρνει η γυμναστική και η σωστή διατροφή.

Χρειαζόμαστε όμως ένα κίνητρο για να ξεκινήσουμε ξανά να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο, να μην αφήσουμε το καθημερινό τρέξιμο. Χρειαζόμαστε κίνητρο για να γυμναστούμε στο σπίτι μας, όπου έχουν κατασκηνώσει όλες οι λιχουδιές. Χρειαζόμαστε κίνητρο για να τηρήσουμε το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα εξάσκησης, έστω από... Δευτέρα.

Ξέρουμε, δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά υπάρχει λύση. Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony, τα EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear, είναι αυτό ακριβώς που έψαχνες για να συγκεντρωθείς και να τηρήσεις πιστά το οργανόγραμμα της γυμναστικής σου. Μην σου φαίνεται αδύνατο, είναι πολύ εύκολο και εξηγούμαστε.

Ποιος είναι ο μόνος τρόπος να καταφέρεις να κάνεις σωστά τη γυμναστική σου, με πλουραλισμό ασκήσεων και χωρίς να χρειαστεί να βγεις για περισσότερο από μισή ώρα από το σπίτι;

Να έχεις ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα που θα έχει ως βάση το βάρος του σώματος σου και να μην σε αποσπά τίποτε από όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι.

Πώς θα το καταφέρεις αυτό το τελευταίο;

Εδώ ακριβώς έρχονται τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony για να κλείσουν τα αυτιά σου στις σειρήνες της τηλεόρασης, του τηλεφώνου, της μισοτελειωμένης σειράς στον υπολογιστή, στις... σειρήνες που ηχούν στο κεφάλι σου και σε καλούν να φας τα μελομακάρονα που έμειναν.

Ας το δούμε όμως λίγο πιο συγκεκριμένα.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου: Βόλτα στο χιονόνερο με τα ασύρματα MDR-XB80BS

Η πρώτη μέρα της κανονικής επιστροφής. Χουζούρι, καλό πρωινό και ξεκινάς την προγραμματισμένη σου γυμναστική. Κάνεις 20 εκτάσεις και ανατάσεις, 15 καθίσματα, 15 κοιλιακούς, 10 κάμψεις και θες να ολοκληρώσεις τη γυμναστική σου με περπάτημα, αλλά έχει ήδη αρχίσει να πέφτει ψιλό χιονόνερο. Δεν πτοείσαι. Ντύνεσαι καλά και παίρνεις μαζί σου τα ασύρματα ακουστικά MDR-XB80BS. Επιλέγεις να κάνεις τη σύντομη διαδρομή των 20 λεπτών, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική. Περπατάς και σχεδόν ξεχνάς ότι φοράς ακουστικά, καθώς με τα άγκιστρα αυτιών και τους ρυθμιστές καλωδίων, μπορείς να πραγματοποιήσεις ανεμπόδιστα κάθε κίνηση.

Πόσο πιο εύκολο να γίνει δηλαδή το περπάτημα;

Τρίτη 10 Ιανουαρίου: Πρόγραμμα ασκήσεων cardio απλά και εύκολα με τα MDR-XB50BS

Ήδη νιώθεις καταπονημένος. Ξέρεις, όμως, ότι θα βρεις τη χαμένη αντοχή σου σύντομα. Είναι μόλις 8 το πρωί, αλλά παίρνεις μια σκληρή απόφαση: θα σηκωθείς και θα κάνεις ένα εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων cardio για μισή ώρα ώστε να βοηθήσεις τον οργανισμό να βρει την ισορροπία του. Φοράς τα ασύρματα ακουστικά MDR-XB50BS και ξέρεις ότι με την απλή λειτουργία δύο κουμπιών μπορεί εύκολα να απαντηθεί μια τηλεφωνική κλήση, παραλείποντας ένα τραγούδι ή θέτοντας σε παύση τη μουσική. Αυτό σου αρκεί για να αργήσεις και 10 λεπτά στη δουλειά.

Αν κάποτε σου έλεγαν ότι θα μπορείς με ένα ζευγάρι ακουστικά να ακούς μουσική και να απαντάς σε μια κλήση χωρίς να έχεις πάνω σου τη συσκευή, θα το πίστευες;

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου: Περπάτημα στον απολαυστικό χειμωνιάτικο ήλιο με τα MDR-XB70BT;

Το κρύο επιμένει, αλλά ο ήλιος (λέμε τώρα, δεν είμαστε η ΕΜΥ) σε κάνει να βλέπεις με μεγάλη αισιοδοξία την ημέρα. Φοράς τα πιο ζεστά σου ρούχα και βγαίνεις για περπάτημα. Αποφασίζεις να περιπλανηθείς για 30 λεπτά στα στενά της γειτονιάς σου μιλώντας στο τηλέφωνο με τον καλύτερό σου φίλο. Ευκαιρία να τα πείτε χαλαρά, χωρίς να χρειάζεται να πεις κάποιος «κλείνω γιατί έχω δουλειά και μιλάμε μετά». Τα ασύρματα ακουστικά MDR-XB70BT έχουν ήδη πάρει θέση στο κεφάλι σου και με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και την HD Voice υποστήριξη πραγματοποιείς hands-free τηλεφωνικές κλήσεις που σε κάνουν να απολαμβάνεις μια συνομιλία λες και ο έτερος ομιλητής βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου.

Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για το πόσο χρήσιμα και χρηστικά είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τη fitness trainer Δήμητρα Ζαχοπούλου, πουδεν τα αποχωρίζεται. Και ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτών των ακουστικών που κέρδισε και τη Δήμητρα; Έχουν μακρά διάρκεια ζωής μπαταρίας (περίπου εφτά ώρες) και μπορούν να πλυθούν! Ακόμα και αν τα ακουστικά βραχούν από τη βροχή ή αν μπερδευτούν με τα άπλυτα ρούχα της προπόνησης και μπουν κατά λάθος στο πλυντήριο, στο νερό! Πώς λοιπόν να μην τα εμπιστευτεί ο κάθε επαγγελματίας; Πώς λοιπόν να μην τα εμπιστευτείτε ακόμα και εσείς που συχνά έχετε αφήσει τα ακουστικά πάνω στα ρούχα της προπόνησης και όλα μαζί τα ρίξατε για πλύσιμο;

Τέτοιο προτέρημα μόνο η SONY μπορεί να σας προσφέρει!

Πώς όμως νομίζεις ότι καταφέραμε να βγάλουμε εμείς τέτοιο απλό μα αποτελεσματικό πρόγραμμα εκγύμνασης;

Κάτι παραπάνω ξέρει η Δήμητρα από όλους μας και καλό είναι να ακολουθήσουμε τις συμβουλές της. Δεν σου δίνεται τόσο απλόχερα η ευκαιρία να βάλεις σε πρόγραμμα το σώμα σου και να επιτύχεις τα πλέον επιθυμητά αποτελέσματα κάνοντας εύκολες ασκήσεις κάθε μέρα!

Καλή αρχή!