Ο Τσακαλώτος, η γιαγιά, η πορτοκαλόπιτα και ο μαυροσκούφης (vids)

Gazzetta team
Ο Τσακαλώτος, η γιαγιά, η πορτοκαλόπιτα και ο μαυροσκούφης (vids)
Απολαυστικές ατάκες του υπουργού Οικονομικών από το βήμα της Βουλής – Δείτε τα βίντεο.

Παθιασμένος, με προσωπικές αποκαλύψεις και ατάκες που γράφουν, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστικός στην ομιλία του στη Βουλή.

«Σήμερα το πρωί, βρήκα ένα δώρο, από την γιαγιά ενός συμμαθητή του γιου μου, μία πορτοκαλόπιτα», αποκάλυψε. «Κάθε φορά που θα μιλάς έτσι στον Οικονόμου θα σου φτιάχνω πορτοκαλόπιτα μου είπε», συνέχισε, με αφορμή το θερμό επεισόδιο που είχε σημειωθεί μεταξύ τους την Παρασκευή και διέκοψε το ήρεμο κλίμα της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Τσακαλώτος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Επειδή και εγώ και ο κ. Οικονόμου, προσέχουμε τη διατροφή μας, θα προσέχω πώς θα του μιλάω».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 07:22 του πρώτου βίντεο:

Την ομιλία του ωστόσο ο υπουργός Οικονομικών είχε ξεκινήσει με μία διευκρίνιση… «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω για τα πρακτικά, ότι και στα αθλητικά και στα στρατιωτικά είμαι μαύρος. Και ΠΑΟΚτζής και μαυροσκούφης», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος τον κατηγόρησε στη δική του ομιλία, ότι δεν έχει υπηρετήσει.


Πηγή: newsbeast.gr