Στους 38 οι νεκροί από τις εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη (pics & vids)

Gazzetta team
Στους 38 οι νεκροί από τις εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη (pics & vids)
Tρόμος ξανά στην Πόλη που δεν ησυχάζει ποτέ! Δύο μεγάλες εκρήξεις σημειώθηκαν, με τη μία έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας. Στους 38 έφτασαν οι νεκροί και 166 οι τραυματίες.

Η Κωνσταντινούπολη δεν ηρεμεί. Δύο μεγάλες εκρήξεις ταρακούνησαν την πόλη! Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Μπούρσασπορ. Στόχος ήταν λεωφορείο που μετέφερε άνδρες της αστυνομίας. Η δεύτερη κοντά στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο Super Plaza.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV σημείωσε πως η έκρηξη έγινε, αφού είχαν αποχωρήσει από το στάδιο οι οπαδοί των ομάδων και τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφευγαν από την περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα τα Μέσα μετέδωσαν αυτό που φοβόντουσαν όλοι. Αρχικά, η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα 30 αστυνομικοί να χάσουν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 8 άνθρωποι είναι νεκρο και 166 τραυματίες.

Αμέσως ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σοϊλού Σουλεϊμάν, δήλωσε: «Η έκρηξη δείχνει να οφείλεται σε επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που είχε στόχο αστυνομικούς της μονάδας αντιμετώπισης ταραχών».

Μάλιστα, μετά την έκρηξη ακούστηκαν πυροβολισμοί, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για βολές εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Το μήνυμα στο twitter από την ελληνική Κυβέρνηση για την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη.


Canlı Yayın