Οι πρώτες στιγμές μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών στην Ομόνοια! (pics & vid)

Gazzetta team
Οι πρώτες στιγμές μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών στην Ομόνοια! (pics & vid)
Άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν αλλοδαπό που κινούταν ύποπτα και του ζήτησαν να σταματήσει. Ο αλλοδαπός – αγνώστων στοιχείων- μέχρι στιγμής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην πλατεία θεάτρου. Τραυματίστηκε αστυνομικός που νοσηλεύεται στο στρατιωτικό.νοσοκομείο401

Τρόμος και πανικός! Αναστατωμένοι κάτοικοι και περαστικοί προσπαθούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών στην Ομόνοια μεταξύ ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και ενός αλλοδαπού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε έναν αλλοδαπό που κινούταν ύποπτα και τους ζήτησαν να σταματήσει, αλλά εκείνος έβγαλε όπλο και άρχισε να τους πυροβολεί. Ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Ο δράστης έφυγε τρέχοντας προς την πλατεία Θεάτρου, όπου πήγε πίσω από ένα αυτοκίνητο και αυτοκτόνησε. Πιθανώς, ήταν ήδη τραυματισμένος από τα πυρά των αστυνομικών, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία για αυτό το ενδεοχόμενο.

Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πηγή: newsit.gr