Δεν είναι πλέον είδηση, αλλά έγιναν συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καλαμάτα και Πύργο

Gazzetta team
Δεν είναι πλέον είδηση, αλλά έγιναν συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καλαμάτα και Πύργο
Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα

Αγοραστές για την ηρωίνη που είχαν στην κατοχή τους αναζητούσαν στα στέκια τοξικομανών της Καλαμάτας δύο κάτοικοι της πόλης, ένας 47χρονος Αρμένιος και η 37χρονη Ελληνίδα σύντροφός του, αλλά έπεσαν στο δόκανο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν να κινούνται ύποπτα μέρα- μεσημέρι, τους σταμάτησαν για να τους ελέγξουν και βρήκαν στην κατοχή τους τέσσερα «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 6,3 γραμμαρίων τα οποία κατέσχεσαν. Το ζευγάρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν στοχευμένη έρευνα στο σπίτι ενός 51χρονου Έλληνα και κατέσχεσαν μια σακούλα, η οποία περιείχε 336 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

*** Στην Κέρκυρα, συνελήφθη ένας 46χρονος Γερμανός στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν 24 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνη βάρους 2,5 γραμμαρίων, αμφεταμίνη βάρους 10,9 γραμμαρίων και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ΜDΜΑ. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr