O Αρκάς σχολιάζει την «13η σύνταξη» του Τσίπρα (pics)

Gazzetta team
O Αρκάς σχολιάζει την «13η σύνταξη» του Τσίπρα (pics)
Το σκίτσο του διάσημου καρτουνίστα με τον «Προφήτη» να κρίνει την παροχολογία του πρωθυπουργού

Ούτε ο ΑΡΚΑΣ άφησε ασχολίαστες τις χτεσινές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για παροχές προς τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους κατοίκους ορισμένων νησιών.

Ο διάσημος σκιτσογράφος έβγαλε από τη «φαρέτρα» του και δημοσίευσε στο Facebook ένα παλιότερο σκίτσο το οποίο ταιριάζει γάντι στις πολιτικές εξελίξεις. Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο ΑΡΚΑΣ συντάσσεται με αυτούς που πίσω από τις εξαγγελίες βλέπουν… κάλπες.

«Αν στις δύσκολες ώρες που περνάτε, βρεθεί κάποιος, να σας πει μια γλυκιά κουβέντα, να σας σφίξει το χέρι, να δείξει ότι νοιάζεται για σας, να σας δώσει και πάλι την ελπίδα για το αύριο, τότε να ξέρετε ότι πλησιάζουν εκλογές», λέει ο διάσημος «Προφήτης».

Όταν μάλιστα χρήστης σχολίασε την παλιότερη ανακοίνωση του ΑΡΚΑ στο Facebook ότι θα σταματήσει η δημοσίευση πρωτότυπων σκίτσων στο κοινωνικό δίκτυο, η διαχείριση της σελίδας έσπευσε να επισημάνει τα εξής: «Το σκίτσο δεν είναι καινούριο. Είναι από το βιβλίο Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ. Παρ' όλα αυτά, τις τελευταίες μέρες μας έστειλε κάποια αδημοσίευτα σκίτσα τα οποία φυσικά ανεβάσαμε. Έχετε κάποιο πρόβλημα με αυτό;»

Clipboard01

Πηγή: newsbeast.gr