Λήστεψαν κατάστημα Apple μέσα σε 12 δευτερόλεπτα (vid)

Gazzetta team
Λήστεψαν κατάστημα Apple μέσα σε 12 δευτερόλεπτα (vid)
Δείτε το βίντεο όπου οι ληστές μέσα σε χρόνο ρεκόρ αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους και εξαφανίζονται.

Είχατε σκεφτεί πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει μια ληστεία; Για παράδειγμα το κατάστημα της Apple στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ τον λήστεψε τρεις φορές μέσα σε εννέα μέρες μια ομάδα ανδρών μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με το κατάστημα της Apple στην Chestnut Street στο Σαν Φρανσίσκο στις 25 και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με την ελπίδα ότι κάποιος θα αναγνωρίσει τους ληστές και θα δώσει πληροφορίες.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση δεν είναι τόσο οι πολλαπλές και οι απανωτές ληστείες αλλά ο χρόνος που εκτελούνται.

Στην πρώτη ληστεία, τρεις άνδρες ντυμένοι με φούτερ μπαίνουν μέσα, αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους μέσα σε 12 δευτερόλεπτα και εξαφανίζονται.

Στη δεύτερη ληστεία, τέσσερις άνδρες μπαίνουν στο κατάστημα και με τους ίδιους ελιγμούς και την ίδια ταχύτητα κλέβουν τα... πάντα. Το προσωπικό και οι πελάτες απλά παρακολουθούν ηλεκτρονικές συσκευές να εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού από τους πάγκους πωλήσεων.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο είπε ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για όλες αυτές τις κινηματογραφικού τύπου ληστείες. Η Apple δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση.



Πηγή: protothema.gr