Στη Θεσσαλονίκη τα ΙΚΑ δεν έχουν θέρμανση

Gazzetta team
Στη Θεσσαλονίκη τα ΙΚΑ δεν έχουν θέρμανση
Πάνω από έναν μήνα έχουν να προμηθευτούν πετρέλαιο υποκαταστήματα του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις καταγγελίες εργαζομένων.

Πάνω από έναν μήνα έχουν να προμηθευτούν πετρέλαιο υποκαταστήματα του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις καταγγελίες εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την κατάσταση που επικρατεί.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσής της η Επιτροπή Βάσης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Τούμπας, εδώ και έναν μήνα τα υποκαταστήματα στο νομό (και όχι μόνο) δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με αποτέλεσμα να τίθενται θέματα υγείας και ασφάλειας.

Η Επιτροπή θεωρεί ότι το ζήτημα πετρελαίου θέρμανσης δεν είναι ούτε διαχειριστικό, ούτε λειτουργικό, αλλά, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, '«έρχεται να πατήσει πάνω στις περικοπές των δημόσιων δαπανών με σκοπό την εξοικονόμηση κονδυλίων και την εκ νέου παραχώρηση ζεστού χρήματος στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους».

Τέλος, απευθύνεται κάλεσμα στον Σύλλογο Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων να πάρουν θέση, ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο εν λόγω πρόβλημα.


Πηγή: thetoc.gr