Στο Ναύπλιο έκλεψαν πορτοφόλια πιστών μέσα σε εκκλησία

Gazzetta team
Στο Ναύπλιο έκλεψαν πορτοφόλια πιστών μέσα σε εκκλησία
Η πολυκοσμία που επικρατούσε κατά την διάρκεια της λειτουργίας στο εσωτερικό του ιστορικού ναού διευκόλυνε τη δράση των άγνωστων πορτοφολάδων.

Η πολυκοσμία που επικρατούσε κατά την διάρκεια της λειτουργίας στο εσωτερικό του ιστορικού ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο, έδωσε πεδίο δράσης στους άγνωστους πορτοφολάδες οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τον συνωστισμό για να ξαφρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς!

Λόγω της βροχής που έπεφτε, στην έξοδο της εκκλησίας όπου μοίραζαν τον άρτο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που είχε παρακολουθήσει την λειτουργία την παραμονή της Αγίας Βαρβάρας. Οι «μακρυχέρηδες» που είχαν ανακατευτεί με τους πιστούς έδρασαν ανενόχλητοι, καθώς κανείς δεν υποψιάστηκε ότι οι... πιέσεις που δεχόταν ήταν ύποπτες.

Θύματά τους ήταν κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες, οι οποίες ανακάλυψαν πως δεν είχαν πια τα πορτοφόλια τους μόνο όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου άρχισαν να δέχονται τη μια καταγγελία μετά την άλλη και διαπίστωσαν ότι τελικά οι άγνωστοι δράστες είχαν αρπάξει περισσότερα από δέκα πορτοφόλια από τις τσάντες ηλικιωμένων γυναικών!

Πηγή: protothema.gr