Πώς θα κινηθούν αύριο τα ΜΜΜ λόγω της απεργίας

Gazzetta team
Πώς θα κινηθούν αύριο τα ΜΜΜ λόγω της απεργίας
Δύσκολη μέρα αύριο για τους Αθηναίους καθώς η πόλη θα παραλύσει. Στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ συμμετέχουν ΑΔΕΔΥ, ΠΝΟ, δάσκαλοι και εργαζόμενοι σε ΜΜΜ.

Όσοι ζείτε στην Αθήνα οπλιστείτε με υπομονή και δείτε αναλυτικά τι προβλέπεται για αύριο. Λοιπόν, έχουμε και λέμε, απεργουν εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, δάσκαλοι και καθηγητές. Στην απεργία θα συμμετάσχουν ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ. Την ίδια ώρα, δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία καθώς και η ΠΝΟ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και μονάδες του ΠΕΔΥ, καθώς γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία την οποία έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ. Οι υγειονομικοί θα συγκεντρωθούν στις 08:00 στο υπουργείο Υγείας.

Στάσεις εργασίας στα Μέσα μεταφοράς

Με στάσεις εργασίας θα πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ. Ειδικότερα, τα λεωφορεία θα τραβήξουν χειρόφρενο από την αρχή της βάρδιας μέχρι τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι το τέλος της βάρδιας. Τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 08:30 μέχρι τις 21:00, ενώ Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ θα λειτουργήσουν μόλις 6 ώρες και συγκεκριμένα από τις 10:00 έως και τις 16:00.

Πορείες και συγκεντρώσεις

Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση για τις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Μισή ώρα νωρίτερα στις 10:30, οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, έχουν δώσει ραντεβού έξω από το υπουργείο Υγείας. Στην Ομόνοια στις 10:30 θα μαζευτεί το ΠΑΜΕ.

Πηγή: newsit.gr