Εκλογικό «σωσίβιο» στη Χρυσή Αυγή ψάχνει ο Καμμένος

Gazzetta team
Εκλογικό «σωσίβιο» στη Χρυσή Αυγή ψάχνει ο Καμμένος
Η σύγκρουση της Ν.Δ. με τον Π. Καμμένο που προ ημερών είχε υποδεχθεί με…κόκκινο χαλί στο Πεντάγωνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο τυχαία δεν είναι.

Ένταση επικρατεί μεταξύ Ν.Δ. και Ανεξαρτήτων Ελλήνων τις τελευταίες ώρες, μετά και την κίνηση του Πάνου Καμμένου να μεταβεί στη Ρω, στη Στρογγυλή και στο Καστελόριζο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματός του και της Χρυσής Αυγής!

Οι επιθέσεις εναντίον του για «πολιτικό πλυντήριο» της Χρυσής Αυγής, μέσω της κοινής παρουσίας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του κόμματος που ηγείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, άναψαν τα αίματα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να περνά στην αντεπίθεση.

Στο διαδίκτυο άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες από παλαιότερες συναντήσεις, τυχαίες όμως, βουλευτών της Ν.Δ. με τους Χρυσαυγίτες, ενώ δόθηκε έμφαση και σε μια συνάντηση που είχε η βουλευτής Έλενα Ράπτη με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για να τους ενημερώσει για μια εκστρατεία που έκανε για κοινωνικό ζήτημα.

Και μόνο όμως το γεγονός ότι πριν από περίπου δυο εβδομάδες η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αφελώς όπως λένε λίαν επιεικώς κεντρικά στελέχη της Ν.Δ., επέλεξε να συναντήσει την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, έδωσε επιχειρήματα στον Π. Καμμένο.

Η σύγκρουση της Ν.Δ. με τον Π. Καμμένο που προ ημερών είχε υποδεχθεί με…κόκκινο χαλί στο Πεντάγωνο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και με παγωμάρα τον αντιπρόεδρο του Αδωνι Γεωργιάδη, μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Π. Καμμένος λέγεται ότι με αφορμή και τα εθνικά θέματα επιχειρεί να ενισχύσει τη φυσιογνωμία του κόμματός του και να απευθυνθεί σε όσους έχουν συγκεκριμένες σκληρές απόψεις περί των συγκεκριμένων ζητημάτων.

Γι’ αυτό και οι επιθετικές δηλώσεις για την τουρκική πολιτική ηγεσία προ ημερών, οι συνεχείς επισκέψεις σε φυλάκια της παραμεθορίου, κ.α.

Επί της ουσίας, οικοδομεί ένα πιο δεξιό προφίλ, θεωρώντας ότι η Ν.Δ. του αφήνει χώρο με την απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη να μετακινηθεί προς το κέντρο, αν και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν θέλει να υπάρχει «αφύλαχτη» η δεξιά του πλευρά και γι’ αυτό ενισχύει όσο μπορεί και τον Αδ. Γεωργιάδη και του αφήνει χώρο να κινηθεί.

Πηγή: thetoc.gr