Η συγκινητική ιστορία πίσω από το video του άνδρα που χτύπησε μπουνιά το καγκουρό (pics)

Gazzetta team
Η συγκινητική ιστορία πίσω από το video του άνδρα που χτύπησε μπουνιά το καγκουρό (pics)
Υπάρχει μια θλιβερή ιστορία πίσω από το viral video της εβδομάδας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει την τελευταία εβδομάδα το video με έναν άνδρα στην Αυστραλία να χτυπάει με μπουνιά ένα καγκουρό που είχε κάνει… κεφαλοκλείδωμα στον σκύλο του.

Θυμηθείτε την ιστορία εδώ!

Τελικά όμως πίσω από αυτό το παράξενο και κάπως αστείο η αλήθεια είναι video, κρύβεται μια τραγική ιστορία.

Η Αγγλική εφημέριδα Mirror, αναφέρει ότι το διάσημο πια video, τραβήχθηκε από μια ομάδα κυνηγών τον περασμένο Ιούνιο στο New South Wales της Αυστραλίας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν τον 19χρονο Kailem Barwick να εκπληρώσει μια επιθυμία του.

Για την ακρίβεια, την τελευταία του!

Γιατί ο Kailem πέθαινε από καρκίνο.

Και ο άνδρας που φαίνεται στο video να χτυπάει το καγκουρό με γροθιά στο πρόσωπο είναι ο Greig Tonkins, κάποιος φύλακας στον ζωολογικό κήπο, που βοήθησε τον Kailem στο τελευταίο του κυνήγι.

Ο 19χρονος Kailem ήταν κυνηγός και το όνειρό του πάντα ήταν να πιάσει έναν αγριόχοιρο 100 κιλών. 'Ετσι η φίλη του ζήτησε από κυνηγούς στο Facebook να τον βοηθήσουν να κάνει πράξη την τελευταία του επιθυμία. Και εκείνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της.

Δυστυχώς ο Kailem πέθανε στις αρχές αυτού του μήνα. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο μόλις μερικούς μήνες νωρίτερα.

Μετά από το τελευταίο του κυνήγι, ο Kailem ευχαρίστησε μέσω Facebook τους φίλους του που έκαναν πραγματικότητα την τελευταία του επιθυμία.

Όμως ο Kailem είχε ακόμα μια επιθυμία. Να παντρευτεί την αγαπημένη του από το σχολείο. Και το έκανε στις 27 Νοεμβρίου από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου και νοσηλευόταν...